Citronfudge är verkligen hur enkelt som helst att göra och blandningen mellan sött och syrligt gör den till en helt fantastisk godsak. Den här citronfudgen är alldeles himmelskt mjuk och len och ligger någonstans mellan fudge och citronkola i konsistensen och det går inte riktigt att definiera den.

Citronfudge är verkligen hur enkelt som helst att göra och blandningen mellan sött och syrligt gör den till en helt fantastisk godsak. Den här citronfudgen är alldeles himmelskt mjuk och len och ligger någonstans mellan fudge och citronkola i konsistensen och det går inte riktigt att definiera den.

Gillar ni också saltlakrits? Då ska ni baka dessa godingar till jul. Det här behöver du: 3 dl vispgrädde 4 dl strösocker 50 gram smör 4 msk ljus sirap 1 påse krossade turkisk peppar 200 gram mjölkchoklad svart karamellfärg Garnering: Lakritsströssel Gör så här: Krossa karamellerna i mortel. Lägg alla … Läs mer

Gillar ni också saltlakrits? Då ska ni baka dessa godingar till jul. Det här behöver du: 3 dl vispgrädde 4 dl strösocker 50 gram smör 4 msk ljus sirap 1 påse krossade turkisk peppar 200 gram mjölkchoklad svart karamellfärg Garnering: Lakritsströssel Gör så här: Krossa karamellerna i mortel. Lägg alla … Läs mer

Saffranstryffel med vit choklad och kokos – visst låter det gott?! Det är det också, kan jag meddela efter att ha smällt i mig säkert hälften av de små godbitarna ni ser på bilderna. ...

Saffranstryffel med vit choklad och kokos – visst låter det gott?! Det är det också, kan jag meddela efter att ha smällt i mig säkert hälften av de små godbitarna ni ser på bilderna. ...

Nu tror jag att jag har gjort den godaste fudgen. Den passar mig helt i smaken. Så smarrig. Ingen tydlig smak av polly men det går inte att missta att det är just polly som är smaksättare. 3 dl...

Nu tror jag att jag har gjort den godaste fudgen. Den passar mig helt i smaken. Så smarrig. Ingen tydlig smak av polly men det går inte att missta att det är just polly som är smaksättare. 3 dl...

Smördeg har jag alltid i frysen och dessa godingar slänger jag ihop på nolltid. Perfekt om man ska få gäster eller man är sugen på något gott och vill ha det på momangen. Wienerbröd på nolltid på två olika vis!

Smördeg har jag alltid i frysen och dessa godingar slänger jag ihop på nolltid. Perfekt om man ska få gäster eller man är sugen på något gott och vill ha det på momangen. Wienerbröd på nolltid på två olika vis!

Under locket av vit choklad döljer sig här en liten hallontryffel på vit choklad som smälter fint i munnen. Lätt att göra utan att behöva gjuta pralinskal.

Under locket av vit choklad döljer sig här en liten hallontryffel på vit choklad som smälter fint i munnen. Lätt att göra utan att behöva gjuta pralinskal.

Pinterest
Search