Anna Varenius

6 followers
·
157 following
Anna Varenius
More ideas from Anna
Älskade kakdeg, denna barnsligt goda trend som tagit många av oss med storm. Jag ska erkänna, jag vart ganska skeptisk i början. Vadå rå kakdeg? Det får man ju ont i magen av, hade jag ju fått lära mig. Deg ska gräddas och inget annat. Men ack så fel

Älskade kakdeg, denna barnsligt goda trend som tagit många av oss med storm. Jag ska erkänna, jag vart ganska skeptisk i början. Vadå rå kakdeg? Det får man ju ont i magen av, hade jag ju fått lära mig. Deg ska gräddas och inget annat. Men ack så fel

Kräftpasta med soltorkade tomater, vitlök och spenat

Kräftpasta med soltorkade tomater, vitlök och spenat

Gräddig linsgryta med färska tomater, vitlök och spenat Vad skulle få dig att äta mer vegetariskt? Jag älskar ju variation - kött, fisk och vegetariskt - men det måste vara ENKELT att laga! Det här receptet finns på bloggen nu

Gräddig linsgryta med färska tomater, vitlök och spenat Vad skulle få dig att äta mer vegetariskt? Jag älskar ju variation - kött, fisk och vegetariskt - men det måste vara ENKELT att laga! Det här receptet finns på bloggen nu

Halloumipytt på plåt med äpple- och senapskräm – Tuvessonskan | Enkel vegetarisk mat

Halloumipytt på plåt med äpple- och senapskräm – Tuvessonskan | Enkel vegetarisk mat

Breakfast is the most important meal of the day, so fueling up with something healthy and nutritious is ideal. Today, I’m sharing a breakfast recipe that is just that. These healthy egg muffins are loaded with veggies, high in protein and easy to make. Oh, and they’re tasty too!

Breakfast is the most important meal of the day, so fueling up with something healthy and nutritious is ideal. Today, I’m sharing a breakfast recipe that is just that. These healthy egg muffins are loaded with veggies, high in protein and easy to make.

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...