Intressanta matrecept

7 Pins11 Följare
Det finns en sak som är ett måste till sommarens alla grillnignar och picknicar och det är den bästa pastasalladen ever! Själv fick jag smaka den för första gången för ca 6 eller 7 år sedan och än…

Det finns en sak som är ett måste till sommarens alla grillnignar och picknicar och det är den bästa pastasalladen ever! Själv fick jag smaka den för första gången för ca 6 eller 7 år sedan och än…

När jag var liten åt vi den här maträtten nästan varenda helg, det var veckans "lyxmiddag" och hela familjen fullkomligt älskade det! Tyvärr...

När jag var liten åt vi den här maträtten nästan varenda helg, det var veckans "lyxmiddag" och hela familjen fullkomligt älskade det! Tyvärr...

Så klart kan man äta snittar till middag. Om man vill så kan man kalla det tapas, plockmat, mingelmat om det känns fel med ”middag” men mätt blir man även om det är ”finger...

Snittar till middag? Javisst, här är beviset och en massa recept

Så klart kan man äta snittar till middag. Om man vill så kan man kalla det tapas, plockmat, mingelmat om det känns fel med ”middag” men mätt blir man även om det är ”finger...

Hemmagjorda Soltorkade Tomater

Så lätt är det att göra egna Soltorkade Tomater

Hemmagjorda Soltorkade Tomater

Den här rostade potatissalladen kan vara den bästa någonsin! Först och främst händer det något magiskt med potatis som rostas i ugn. Att sedan blanda detta med senapsfrön, vinäger, majonnäs, knaprig bacon, tomater, rödlök och persilja – ja, det blir succé!

Den här rostade potatissalladen kan vara den bästa någonsin! Först och främst händer det något magiskt med potatis som rostas i ugn. Att sedan blanda detta med senapsfrön, vinäger, majonnäs, knaprig bacon, tomater, rödlök och persilja – ja, det blir succé!

Lufsa / Potatispannkaka –

Lufsa / Potatispannkaka –

Morotsplättar med dragonyoghurt är en måltid som riktigt smälter i munnen. Plättarna blir härligt krispiga och frasiga när de steks i olivolja i den heta pannan. Till detta serveras en matig yoghurt med smak av dijonsenap och dragon samt bönris.

Morotsplättar med dragonyoghurt är en måltid som riktigt smälter i munnen. Plättarna blir härligt krispiga och frasiga när de steks i olivolja i den heta pannan. Till detta serveras en matig yoghurt med smak av dijonsenap och dragon samt bönris.


Fler idéer
Pinterest
Sök