Baka havreflarn, knäckiga havrekakor, och fyll dem med vanilj- och apelsinfärskost. Goda kakor med karamellig sötma av sirap som är lätta att baka. Fyllningen rör du enkelt ihop av frisk färskost, vaniljsocker och apelsinskal. Bjud de fyllda flarnen som efterrätt eller till kaffet. Oväntat gott!

Baka havreflarn, knäckiga havrekakor, och fyll dem med vanilj- och apelsinfärskost. Goda kakor med karamellig sötma av sirap som är lätta att baka. Fyllningen rör du enkelt ihop av frisk färskost, vaniljsocker och apelsinskal. Bjud de fyllda flarnen som efterrätt eller till kaffet. Oväntat gott!

Saffransknutar med vit choklad

This is a Swedish tradition and it's called "lussekatt". It's a diffrent way to make them but yummy anyway

Saffrans-florsockerbullar med smörkrämsfyllning | Tidningen Hembakat

Saffrans-florsockerbullar med smörkrämsfyllning | Tidningen Hembakat

Kladdkaka med schweizernöt

Kladdkaka med schweizernöt

35–40 st Tid: 25–30 min  200 g malda hasselnötskärnor 2 1/2 dl florsocker 2 msk potatismjöl 2 stora äggvitor  Garnering: hasselnötter  1.  Blanda nötter, florsocker och...

35–40 st Tid: 25–30 min 200 g malda hasselnötskärnor 2 1/2 dl florsocker 2 msk potatismjöl 2 stora äggvitor Garnering: hasselnötter 1. Blanda nötter, florsocker och...

Pinterest
Search