Baka havreflarn, knäckiga havrekakor, och fyll dem med vanilj- och apelsinfärskost. Goda kakor med karamellig sötma av sirap som är lätta att baka. Fyllningen rör du enkelt ihop av frisk färskost, vaniljsocker och apelsinskal. Bjud de fyllda flarnen som efterrätt eller till kaffet. Oväntat gott!

Baka havreflarn, knäckiga havrekakor, och fyll dem med vanilj- och apelsinfärskost. Goda kakor med karamellig sötma av sirap som är lätta att baka. Fyllningen rör du enkelt ihop av frisk färskost, vaniljsocker och apelsinskal. Bjud de fyllda flarnen som efterrätt eller till kaffet. Oväntat gott!

Saftiga filmjölksbröd med frön | Tidningen Hembakat

Saftiga filmjölksbröd med frön | Tidningen Hembakat

Goda munsbitar där spröd mördeg möter krämig Nutella.

Goda munsbitar där spröd mördeg möter krämig Nutella.

35–40 st Tid: 25–30 min  200 g malda hasselnötskärnor 2 1/2 dl florsocker 2 msk potatismjöl 2 stora äggvitor  Garnering: hasselnötter  1.  Blanda nötter, florsocker och...

35–40 st Tid: 25–30 min 200 g malda hasselnötskärnor 2 1/2 dl florsocker 2 msk potatismjöl 2 stora äggvitor Garnering: hasselnötter 1. Blanda nötter, florsocker och...

Saffrans-florsockerbullar med smörkrämsfyllning | Tidningen Hembakat

Saffrans-florsockerbullar med smörkrämsfyllning | Tidningen Hembakat

Mandelmusslor

Mandelmusslor Mandelmusslor – bästa receptet. Servera de spröda mandelmusslorna med sylt och grädde

Apelsinbiskvier

I've always wanted to try to make Chokladbeskvier. Found this variation on Hemmets Journal web site.

Citronkaka med vallmofrön

Citronkaka med vallmofrön

Havreflarn frasiga fyllda med citronkräm

Havreflarn frasiga fyllda med citronkräm

Pinterest
Search