Badrumsrenovering

Collection by Helena • Last updated 3 weeks ago

17 
Pins

Bostadsrätt, Arsenalsgatan 12 B - Kungshöjd, Göteborg - Entrance Fastighetsmäkleri

Med ett oerhört lugnt gårdsläge ligger denna ytmaximerade 1,5 rummare. Minutiöst totalrenoverad till perfektion 2018 med öga för detaljer och känsla för helhet. Synnerligen väldisponerad med platsbyggt kvalitetskök från anrika Taras Hallgren & Son. Form-och färgsäkert med förstklassig finish och väl utvalda materialval.

Upplandsgatan 74, 2 tr | Fantastic Frank

Genomgående sekelskifte anno 1905 med stuckatur, spegeldörrar, generös takhöjd, tre fungerande kakelugnar, sovrum och balkong helt utan insyn mot park. Totalrenoverad 2014 med exklusiva materialval och välbevarade originaldetaljer. Romantiskt sekelskifte möter smakfull modern design. Lugnt läge intill Odenplan.

SMALL & COZY STUDIO HOME

Small and cozy Swedish studio space with blue tones and full of charm

Objekt arkiv | Alexander White

Fastighetsmäkleri Stockholm med fokus på nyproduktion

Renovering I Nedre badrum - Hemma hos andreabansagi

Förändringen av badrummet på nedre plan i vårt kedjehus anno 1983. För ett rymligare badrum tog vi bort väggen till den närliggande garderoben och satte igen den tidigare öppningen till badrummet.. Rosa vinyltapet/golv. . Vägghängda skåp och badrumskommod.. Originalinredning.. Helkaklat med go...

Johanna Bradford on Instagram: “Nyårsbastun och badet avklarat 🛁 Så redo för 2020 nu 💫 Och ja! Jag har absolut suddat bort hålet för fläkten ur bilden. Störde mig för…”

4,166 Likes, 53 Comments - Johanna Bradford (@johannabradford) on Instagram: “Nyårsbastun och badet avklarat 🛁 Så redo för 2020 nu 💫 Och ja! Jag har absolut suddat bort hålet…”

Industrivägg - Duschvägg & Skiljevägg - Glasväggar i Industridesign

Industrivägg säljer standardiserade och välskapta glasväggar i industridesign - duschväggar och skiljeväggar framtagna för att passa i alla hem.

Exklusivt badrum med dusch fr Primy

5 rum Lägenhet på Föreningsgatan 65 A, Malmö Rörsjöstaden är borttagen

D i t t e S v a n f e l d t on Instagram: “Lyckan över att ha ett badrum och sovrum igen.... så fantastiskt. Tack @sofiaristic I love u. 😌🥰❤️ #nyttblogginlägg”

1,979 Likes, 116 Comments - D i t t e S v a n f e l d t (@dittesvanfeldt) on Instagram: “Lyckan över att ha ett badrum och sovrum igen.... så fantastiskt. Tack @sofiaristic I love u. 😌🥰❤️…”

Inspiration till vanliga badrum? - Trendenser

Min käre make är inte särskilt visuell i sitt tänkande utan mer lagd åt det matematiska hållet och låter därför (oftast) mig bestämma när det kommer till inredningen här hemma – men nu är det en grej han verkligen har snöat in sig på och det är att vi ska ta itu med vårt badrum […]

DK underdel - Skandinavisk design | Svedbergs

DK, badrumsmöbel som mixar träkänsla med vitt för ett ljust och luftigt uttryck. Svedbergs har tillverkat badrum sedan 1962 och är Sveriges ledande badrumstillverkare.

50 Modern Apartment Bathroom Pictures - HomeCNB

Modern Bathroom present a space of well-being and elegance. Refined, clean and inviting to relaxation, It plays the role of relaxation area...

Badrumsinspiration: Marmor och vitt kakel i harmoni

Marmor har på sistone både blivit hyllat och dissats för att vara passé inom badrum. Men allt handlar om mixen, för marmor och vitt är aldrig fel tycker vi.

Bricmate J66 Norrvange Granitkeramik Light Grey 598x598 mm | Stonefactory.se

Bricmates serie J Norrvange har en snygg yta och varierar likt originalstenen i mönster och nyans. Den ljusgrå klinkerplatta tillverkas med modern teknik vilket speglas i plattorna som genom sin rika variation av både färger och mönster passar både privata och offentliga interiörer som badrum, kök och golv. Klicka här för Produktblad