Gerd Baier
More ideas from Gerd

Läskande och mycket god drink med vit rom, kokoslikör, bourbon och lime. Passar både som välkomstdrink och efter maten. Garnera med en bit av ett aloe vera-blad om du vill.

Efterrätt till påsk

Här kommer ett recept på otroligt goda vårrullar. SÅ GODA! Fyll dem med köttfärs eller qournfärs, de blir lika goda. Gör en stor sats och frys in de som inte äts upp. Praktiskt att ha frysen laddad med dem.

De här tipsen glömmer jag inte i första taget.

En naturlig tarm och leverrenare: Ta bort kilon av gifter från kroppen på bara en vecka !!!

Drick ett glas av detta innan du somnar – märk skillnad runt midjan redan nästa morgon

Enkla knepet för att rengöra duschen: Allt du behöver är två ingredienser som alla har hemma för att göra badrummet skinande rent.

Löjligt enkla knepet för vitare tänder – titta på skillnaden efteråt

Ser ugnen ut som den här? Att rengöra ugnen är ju inte superkul enligt de flesta, men det finns faktiskt ett knep som gör att ugnen nästan fixar jobbet själv.

Rengöra våffeljärn. Bara tanken av ingrodd gammal våffelsmet kan skapa ångest. Därför ska vi avslöja tricket som är ren magi. Gör en diskvåffla som sköter hela jobbet åt dig!

Oj oj oj inte ens en köttbittt skulle slå det här. En vegetartisk rätt som slår alla vegetariska rätter vi har ätit innan. Vi serverade dessa biffar med en chilivinegrette, semitorkade tomater och…

Många av oss sitter med fina gamla trämöbler vi tror gått förlorade pga av repor och allmänt slitage. Men ge inte upp hoppet! Här finns ett knep du kan testa för att ge det slitna trät ett helt nytt liv.

Så här rengör du din diskmaskin – helt utan kemikalier – Så här rengör du din diskmaskin – helt utan kemikalier - Hus & Hem