Birgitta Borg Sevedsson

Birgitta Borg Sevedsson

4 followers
·
7 followers
Birgitta Borg Sevedsson
More ideas from Birgitta

Squirrel, Marriage, Making Pom Poms, How To Make, Casamento, Squirrels, Wedding, Red Squirrel, Mariage

Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Vill du kanske veta hur du svänger ihop en sådan på nolltid? Svårt är det sista det är.

Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Vill du kanske veta hur du svänger ihop en sådan på nolltid? Svårt är det sista det är.

Hobby Craft, Paper Art, Art Dolls, Concrete, Hobbies, Workshop, Mixed Media, Boy Doll, Chubby Girl, Sculptures, Feltro, Papier Mache, Cardboard Paper, Sculpture, Ceramic Art, Craft, Paper Art Design, Papercraft, Atelier, Paper Crafts, Collage, Mix Media, Cement

En riktigt smarrig och god bjudgryta, med ingredienser de flesta gillar. Går dessutom snabbt att tillaga. Kan göras dagen innan!

En riktigt smarrig och god bjudgryta, med ingredienser de flesta gillar. Går dessutom snabbt att tillaga. Kan göras dagen innan!

Spröda crostini med en gudomligt krämig röra baserad på getost, färskost och syrlig yoghurt. Med en vacker skiva av ett fikon har du ett snabblagat tilltugg som kommer att bli väldigt uppskattat.

Spröda crostini med en gudomligt krämig röra baserad på getost, färskost och syrlig yoghurt. Med en vacker skiva av ett fikon har du ett snabblagat tilltugg som kommer att bli väldigt uppskattat.

Sätt ugnen på 225 grader. Blanda 1 dl ost, crème fraiche och sambal oelek, smaksätt med salt om det behövs. Bred ut blandningen på två brödskivor och fördela skinkskivorna ovanpå. Rulla ihop brödskivorna till rullar och snitta varje rulle i sex bitar. Ställ ut i ugnsfast form med snittsidan uppåt och strö över resterande ost. Gratinera ca 10 min eller tills snittarna fått fin färg och osten smält. Dekorera med lite hackad chili efter smak.

Sätt ugnen på 225 grader. Blanda 1 dl ost, crème fraiche och sambal oelek, smaksätt med salt om det behövs. Bred ut blandningen på två brödskivor och fördela skinkskivorna ovanpå. Rulla ihop brödskivorna till rullar och snitta varje rulle i sex bitar. Ställ ut i ugnsfast form med snittsidan uppåt och strö över resterande ost. Gratinera ca 10 min eller tills snittarna fått fin färg och osten smält. Dekorera med lite hackad chili efter smak.

Krämig laxröra med smak av lime och stingig wasabi serverat på gurkskivor istället för bröd. Snabbfixat och fräscht. Toppa gurksnittarna snyggt med svarta sesamfrön och krasse.

Krämig laxröra med smak av lime och stingig wasabi serverat på gurkskivor istället för bröd. Snabbfixat och fräscht. Toppa gurksnittarna snyggt med svarta sesamfrön och krasse.

{ Sparrissoppa } 8 små bufféportioner. 500 g grön sparris 4 bananschalottenlökar / 2 msk smör / 5 dl vispgrädde / 5 dl vatten / 2 msk kycklingfond / 1 dl vitt vin / 1/2 tsk salt / 1 krm svartpeppar. Garnering: Sparristoppar, klippt krasse

{ Sparrissoppa } 8 små bufféportioner. 500 g grön sparris 4 bananschalottenlökar / 2 msk smör / 5 dl vispgrädde / 5 dl vatten / 2 msk kycklingfond / 1 dl vitt vin / 1/2 tsk salt / 1 krm svartpeppar. Garnering: Sparristoppar, klippt krasse

Perfekta förrättssnittar till festen! Superenkla att göra och försvinnande goda. Toppa med krasse eller andra favoritörter och chiliflakes. Enkla att äta även på stående fot.

Perfekta förrättssnittar till festen! Superenkla att göra och försvinnande goda. Toppa med krasse eller andra favoritörter och chiliflakes. Enkla att äta även på stående fot.

Prästostsnurror med najadlax blir en fin plockrätt till midsommarbordet. Smördegen fylls med prästost och kryddor, rullas ihop och gräddas. Därefter toppas snurrorna med citrondoftande smetana och lax. Garnera gärna med krasse. Lyxigt men enkelt!

Prästostsnurror med najadlax blir en fin plockrätt till midsommarbordet. Smördegen fylls med prästost och kryddor, rullas ihop och gräddas. Därefter toppas snurrorna med citrondoftande smetana och lax. Garnera gärna med krasse. Lyxigt men enkelt!

Polarknäcke Ekologisk med matjessill, äggkräm och krasse | Polarbröd

Polarknäcke Ekologisk med matjessill, äggkräm och krasse | Polarbröd

Polarknäcke Ekologisk med matjessill, äggkräm och krasse | Polarbröd

Polarknäcke Ekologisk med matjessill, äggkräm och krasse | Polarbröd