Caroline Pousette

Caroline Pousette

14 followers
·
11 followers
Caroline Pousette
More ideas from Caroline
Kycklingpasta med grädde, spenat och soltorkade tomater | vardag.nu

Kycklingpasta med grädde, spenat och soltorkade tomater | vardag.nu

Utsökta grekiska zucchinibiffar med fetaost. De känns nästan somriga. Kolokithokeftedes serveras gärna som en aptitretare på plockbuffén men hemma hos oss äter vi dem som en helmåltid med tzatsiki, sallad och bröd. Ljuvliga! De påminner väldigt mycket om libanesiska ejjeh. För bäst konsistens på biffarna rekommenderar jag att du använder späda zucchini. 6 portioner 1 kg fasta zucchini (läs tips nedan) 200 g fetaost 2 salladslökar 1 lök (gul eller röd funkar) 1 dl finhackad dill eller mynta…

Utsökta grekiska zucchinibiffar med fetaost. De känns nästan somriga. Kolokithokeftedes serveras gärna som en aptitretare på plockbuffén men hemma hos oss äter vi dem som en helmåltid med tzatsiki, sallad och bröd. Ljuvliga! De påminner väldigt mycket om libanesiska ejjeh. För bäst konsistens på biffarna rekommenderar jag att du använder späda zucchini. 6 portioner 1 kg fasta zucchini (läs tips nedan) 200 g fetaost 2 salladslökar 1 lök (gul eller röd funkar) 1 dl finhackad dill eller mynta…

Roasted Brussels Sprout and Couscous Salad

SUB QUINOA - Packed with dark leafy greens, crispy roasted brussels sprouts, fluffy couscous, creamy avocado and a super simple vinaigrette -- this Roasted Brussels Sprout & Couscous Salad is nutrient-dense, filling and delicious.

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Sommarens godaste och enklaste dessert med färska jordgubbar, lime, digestivekex, kondenserad mjölk och vispgrädde. Servera i glas!

Sommarens godaste och enklaste dessert med färska jordgubbar, lime, digestivekex, kondenserad mjölk och vispgrädde. Servera i glas!

Jag fortsätter att fresta med härliga thai-mat. Vad sägs om kyckling med cashewnötter med den godaste såsen ni någonsin smakat? Det vattnas i munnen bara jag tänker på denna maträtt som heter Kung Bao Kyckling. Gong Bao Sås 10 torkade chilin, utan kärnor, finhackade 5 finhackade vitlöksklyftor 2 msk chilisås 2 msk oystersås 3 msk […]

Jag fortsätter att fresta med härliga thai-mat. Vad sägs om kyckling med cashewnötter med den godaste såsen ni någonsin smakat? Det vattnas i munnen bara jag tänker på denna maträtt som heter Kung Bao Kyckling. Gong Bao Sås 10 torkade chilin, utan kärnor, finhackade 5 finhackade vitlöksklyftor 2 msk chilisås 2 msk oystersås 3 msk […]

Idag har jag haft en riktigt effektiv dag och betat av många deadlines. Vissa dagar har jag ett riktigt kreativt flyt och skulle typ kunna baka, fota och filma hela dagarna. Nu när jag är hemma med bebis så är jag lite begränsad och gör nästan allt j

Idag har jag haft en riktigt effektiv dag och betat av många deadlines. Vissa dagar har jag ett riktigt kreativt flyt och skulle typ kunna baka, fota och filma hela dagarna. Nu när jag är hemma med bebis så är jag lite begränsad och gör nästan allt j

Bacon-Wrapped Potato Roses

Bacon-Wrapped Potato Roses

En underbar torskrätt som känns lyxig trots att den är busenkel att tillaga. Ugnsrostade, krispiga potatisskivor serveras med torskfiléer med ett smarrigt täcke av senap, paprikapulver och ströbröd. Den fräscha krämen på smetana och persilja bryter av fint mot fisken. Servera allt med en grön cosmopolitansallad och ät er mätta.

En underbar torskrätt som känns lyxig trots att den är busenkel att tillaga. Ugnsrostade, krispiga potatisskivor serveras med torskfiléer med ett smarrigt täcke av senap, paprikapulver och ströbröd. Den fräscha krämen på smetana och persilja bryter av fint mot fisken. Servera allt med en grön cosmopolitansallad och ät er mätta.

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

IMG_0986

IMG_0986

LYXIGT ENKELT RECEPT SOM ALLA GILLAR - Foodjunkie - Metro Mode

LYXIGT ENKELT RECEPT SOM ALLA GILLAR - Foodjunkie - Metro Mode

Pizzabullar är barnens favorit mellanmål och lunch. Riktigt goda att äta dem som de är eller som ett tillbehör till soppan. Perfekta att frysas in.

Pizzabullar är barnens favorit mellanmål och lunch. Riktigt goda att äta dem som de är eller som ett tillbehör till soppan. Perfekta att frysas in.