Flap penslad med timjansmör. Ungsmjukad vårlök penslad med timjanssmör och drn andra med tryffelsmör. Rödvinssåsen. 10/10.

Flap penslad med timjansmör. Ungsmjukad vårlök penslad med timjanssmör och drn andra med tryffelsmör. Rödvinssåsen. 10/10.

Ponzu (se receptet som är sparat i en tavla) o benfri fläskkotlett från Charken. Oj.

Ponzu (se receptet som är sparat i en tavla) o benfri fläskkotlett från Charken. Oj.

Sallad på mango, tomat, morotschili, hemodlad, koriander och solrosolja. Kött.

Sallad på mango, tomat, morotschili, hemodlad, koriander och solrosolja. Kött.

Fantastisk!

Fantastisk!

Sparris och bit kött.

Sparris och bit kött.

Stor tallrik rent fysiskt. Kalv på 58C. Ungsgrillad gul lök. Puder på Karl Johans-svamp och en magisk tryffelsky samt tunt mandolinerad skogschampinjon. Tryffelsky på känn:  1 halv hackad morot,  1 finhackad charlotten, 2 lagerblad, 4-5 grovmortlade vitpepparkorn, 2-3 dl rött vin, reducera ner till hälften, slå på 2dl vatten o kalvfond, reducera ner till hälften, sila av, vispa ner smör, droppa i 0,5 tesked vit tryffelolja, smaka av, ngn droppe till?

Stor tallrik rent fysiskt. Kalv på 58C. Ungsgrillad gul lök. Puder på Karl Johans-svamp och en magisk tryffelsky samt tunt mandolinerad skogschampinjon. Tryffelsky på känn: 1 halv hackad morot, 1 finhackad charlotten, 2 lagerblad, 4-5 grovmortlade vitpepparkorn, 2-3 dl rött vin, reducera ner till hälften, slå på 2dl vatten o kalvfond, reducera ner till hälften, sila av, vispa ner smör, droppa i 0,5 tesked vit tryffelolja, smaka av, ngn droppe till?

Stenhårt ungssotad purjo o nyriven parmesan. Flap.

Stenhårt ungssotad purjo o nyriven parmesan.

Flap. Tryffelbea o pommes.

Tryffelbea o pommes.

Njurtapp, 2 tjocka skivor ungnslök och rödvinssås. Ett äktenskap. Såsen från Kvantum, liten påse, fantastisk.

Njurtapp, 2 tjocka skivor ungnslök och rödvinssås. Ett äktenskap. Såsen från Kvantum, liten påse, fantastisk.

Pinterest
Search