Saffransknutar med vit choklad

This is a Swedish tradition and it's called "lussekatt". It's a diffrent way to make them but yummy anyway

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken...

Saffron buns with cream cheese and maple syrup (Saffransbullar med cream cheese och sirap)

Saffransknutar med vit choklad

This is a Swedish tradition and it's called "lussekatt". It's a diffrent way to make them but yummy anyway

Ghakkun - samiskt tunnbröd (Gáhkku, AKA  glödkaka or rieska, is a soft sami flatbread)

Ghakkun - samiskt tunnbröd (Gáhkku, AKA glödkaka or rieska, is a soft sami flatbread)

Brukar du äta Lingongrova? Det här brödet är mycket godare!

Brukar du äta Lingongrova? Det här brödet är mycket godare!

Har stått i köket och gjort ischoklad med nougat är ett måste på julens gottebord. Så här gjorde jag mina ;-) Ingredienser: 200 g kok...

Har stått i köket och gjort ischoklad med nougat är ett måste på julens gottebord. Så här gjorde jag mina ;-) Ingredienser: 200 g kok...

Havrekakor med chokladfyllning | Bakverk och Fikastunder | Mama bloggar

Havrekakor med chokladfyllning | Bakverk och Fikastunder | Mama bloggar

Pinterest
Search