Gräddsifoner - som vispar vispgrädde

Bra gräddsifoner och gräddpatroner till rätt pris. Ett enklare sätt att göra vispgrädde på. Gräddsifonen sköter det. Det tar ingen tid och dekorering av bakelser & tårtor har aldrig varit enklare.
10 Pins40 Followers
Rödlackerad aluminiumbehållare med vitt huvud i plast. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner.   Man kan även använda den till chokladmousee, skumma soppor eller såser mm. Den är även användbar om du har tänkt dig att spritsa grädden som du vill, i egna former och skapelser. Grädden blir väldigt bra. Väldigt lätt att rengöra.

Rödlackerad aluminiumbehållare med vitt huvud i plast. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner. Man kan även använda den till chokladmousee, skumma soppor eller såser mm. Den är även användbar om du har tänkt dig att spritsa grädden som du vill, i egna former och skapelser. Grädden blir väldigt bra. Väldigt lätt att rengöra.

Drivgas för gräddsifon, N2O, lustgas 10 x 8g. Kan vara bra att ha en eller flera extra hemma.   När det väl ska användas så är som alltid. Så har din gräddsifon stått en liten tid eller om den bara varit med en längre tid så är lite reservpatroner alltid på sin plats. Enkelt och smidigt att byta ut mot dina gamla patroner!

Drivgas för gräddsifon, N2O, lustgas 10 x 8g. Kan vara bra att ha en eller flera extra hemma. När det väl ska användas så är som alltid. Så har din gräddsifon stått en liten tid eller om den bara varit med en längre tid så är lite reservpatroner alltid på sin plats. Enkelt och smidigt att byta ut mot dina gamla patroner!

Helt i rostfritt stål med silikonhuvud huvud. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner.   Man kan även använda den till chokladmousee, skumma soppor eller såser mm. Den är även användbar om du har tänkt dig att spritsa grädden som du vill, i egna former och skapelser. Grädden blir väldigt bra. Väldigt lätt att rengöra.

Helt i rostfritt stål med silikonhuvud huvud. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner. Man kan även använda den till chokladmousee, skumma soppor eller såser mm. Den är även användbar om du har tänkt dig att spritsa grädden som du vill, i egna former och skapelser. Grädden blir väldigt bra. Väldigt lätt att rengöra.

Vitlackerad aluminiumbehållare med vitt huvud i plast. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner.   Man kan även använda den till chokladmousee, skumma soppor eller såser mm. Den är även användbar om du har tänkt dig att spritsa grädden som du vill, i egna former och skapelser. Grädden blir väldigt bra. Väldigt lätt att rengöra.

Vitlackerad aluminiumbehållare med vitt huvud i plast. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner. Man kan även använda den till chokladmousee, skumma soppor eller såser mm. Den är även användbar om du har tänkt dig att spritsa grädden som du vill, i egna former och skapelser. Grädden blir väldigt bra. Väldigt lätt att rengöra.

Svartlackerad aluminiumbehållare med svart huvud i plast. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner.   Man kan även använda den till chokladmousee, skumma soppor eller såser mm. Den är även användbar om du har tänkt dig att spritsa grädden som du vill, i egna former och skapelser. Grädden blir väldigt bra.Väldigt lätt att rengöra.

Svartlackerad aluminiumbehållare med svart huvud i plast. Gör grädde snabbt och enkelt utan att vispa! Glöm inte köpa patroner. Man kan även använda den till chokladmousee, skumma soppor eller såser mm. Den är även användbar om du har tänkt dig att spritsa grädden som du vill, i egna former och skapelser. Grädden blir väldigt bra.Väldigt lätt att rengöra.

Gräddsifon extra liten 25 cl (0,25L) vit. Det går att använda 172-literssifonen till 2 dl vispgrädde så vi rekomenderar 1/2 liters i första hand.

Gräddsifon extra liten 25 cl (0,25L) vit. Det går att använda 172-literssifonen till 2 dl vispgrädde så vi rekomenderar 1/2 liters i första hand.

Om du slarvar bort patronhållaren till din gräddsifon så kan du köpa en ny.   Det är alltid smart att ha en extra patronhållare i reserv så du aldrig behöver stå utan när det väl ska användas och du märker att det inte fungerar som det ska. Kort och gott ett klokt val att införskaffa. Å andra sidan så skall en extra patronhållare aldrig behövas.

Om du slarvar bort patronhållaren till din gräddsifon så kan du köpa en ny. Det är alltid smart att ha en extra patronhållare i reserv så du aldrig behöver stå utan när det väl ska användas och du märker att det inte fungerar som det ska. Kort och gott ett klokt val att införskaffa. Å andra sidan så skall en extra patronhållare aldrig behövas.

Patroner för gräddsifon med dikväveoxid drivgas, N2O, lustgas 10 x 8g. Kan vara bra att ha en eller flera extra hemma.   När det väl ska användas så är som alltid. Så har din gräddsifon stått en liten tid eller om den bara varit med en längre tid så är lite reservpatroner alltid på sin plats. Enkelt och smidigt att byta ut mot dina gamla patroner!

Patroner för gräddsifon med dikväveoxid drivgas, N2O, lustgas 10 x 8g. Kan vara bra att ha en eller flera extra hemma. När det väl ska användas så är som alltid. Så har din gräddsifon stått en liten tid eller om den bara varit med en längre tid så är lite reservpatroner alltid på sin plats. Enkelt och smidigt att byta ut mot dina gamla patroner!

Lämplig för ca 2 dl vispgrädde. Fyll på grädde, tillsätt en patron gas, skaka och spritsa vispgrädde.

Lämplig för ca 2 dl vispgrädde. Fyll på grädde, tillsätt en patron gas, skaka och spritsa vispgrädde.

Spritsmunstycke till gräddsifon

Spritsmunstycke till gräddsifon

Pinterest
Search