Jag skulle kunna äta hur många bitar som helst av den här syrliga #hallontryffeln. Sån himla tur att den är superlätt att göra! Receptet finns på bloggen, direktlänk i profilen. #påsk #påskgodis #choklad #hallon #tryffel #easter #raspberry #truffle #raspberrytruffles #foodpic #foodblog

Raspberry truffles with white chocolate. Sweet, tart and utterly delicious! Preparation time is only about 15 minutes and they set in the fridge over night!

2 ½ cup light syrup 2 ½ cups granulated sugar 2 ½ cup whipping cream light chocolate 1. Boil all ingredients together in a saucepan. Stir occasionally and cook to 140 degrees if you want a hard and crispy Daim 2. Melt the chocolate over a water bath and brush it on Daimbitarna .

2 ½ cup light syrup 2 ½ cups granulated sugar 2 ½ cup whipping cream light chocolate 1. Boil all ingredients together in a saucepan. Stir occasionally and cook to 140 degrees if you want a hard and crispy Daim 2. Melt the chocolate over a water bath and brush it on Daimbitarna .

3 slags hjemmelavede skumfiduser

3 slags hjemmelavede skumfiduser (Emily Salomon)

karamelfyldte chokolader

Fyldte chokolader med karamel opskrift

Saffranstryffel med vit choklad och kokos - visst låter det gott?! Det är det också, kan jag meddela efter att ha smällt i mig säkert hälften av de små godbitarna ni ser på bilden. Scroll down for recipe in English!    SAFFRANSTRYFFEL   	1 kuvert saffran  	1/2 msk rom  	1 dl vispgrädde  	2

Saffranstryffel med vit choklad och kokos - visst låter det gott?! Det är det också, kan jag meddela efter att ha smällt i mig säkert hälften av de små godbitarna ni ser på bilden. Scroll down for recipe in English! SAFFRANSTRYFFEL 1 kuvert saffran 1/2 msk rom 1 dl vispgrädde 2

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Nu ska jag bjuda dig på en vansinnigt god kaka, denna bara måste du testa att baka någon dag. Alltså toscan uppepå med cornflakes, ämen den är såååååå mumsig! Ingredienser: 8 ägg 8 dl socker 400 gr smält smör 2 msk vaniljsocker 1/2 msk bakpulver 8,5 dl vetemjöl Gör såhär: 1) Sätt ugnen på

Nu ska jag bjuda dig på en vansinnigt god kaka, denna bara måste du testa att baka någon dag. Alltså toscan uppepå med cornflakes, ämen den är såååååå mumsig! Ingredienser: 8 ägg 8 dl socker 400 gr smält smör 2 msk vaniljsocker 1/2 msk bakpulver 8,5 dl vetemjöl Gör såhär: 1) Sätt ugnen på

Pinterest
Search