Online kurser Feng Shui

7 Pins13 Followers
I den här kursen bjuder vi på 5 bra tips för ett hem i harmoni och 1 Mindfulövning

Gratiskurs I Feng Shui

I den här kursen bjuder vi på 5 bra tips som skapar trivsel i din trädgård, samt en mindfulövning.

Gratis Webbkurs För Dig Som Är Nyfiken På Feng Shui I Trädgården

Feng Shui på lätt sätt  Kurspaket steg 1 - 3

Feng Shui på lätt sätt Kurspaket steg 1 - 3

Kurs: Feng Shui i Hemmet. Du får på ett enkelt sätt ta del av alla de gyllene guldkornen inom Feng Shui - de där små knepen som gör stor skillnad för hela känslan i dig själv och i ditt hem. Bl.a får du veta hur du ska göra för att få ett vilsamt sovrum, ett lättskött kök, vad du bör tänka på i vardagsrummet och hallen med entré.   Efter kursen har du en bra och stabil grund för att skapa ett härligt hem i harmoni som stämmer överens med dig och den du är i dag.

Kurs: Feng Shui i Hemmet. Du får på ett enkelt sätt ta del av alla de gyllene guldkornen inom Feng Shui - de där små knepen som gör stor skillnad för hela känslan i dig själv och i ditt hem. Bl.a får du veta hur du ska göra för att få ett vilsamt sovrum, ett lättskött kök, vad du bör tänka på i vardagsrummet och hallen med entré. Efter kursen har du en bra och stabil grund för att skapa ett härligt hem i harmoni som stämmer överens med dig och den du är i dag.

Kurspaket: De fem elementen och Bagua. Lyft dina Feng Shui kunskaper till en högre nivå och gör dem till en naturlig del i ditt liv.   Genom att använda Ba gua och De nio livsaspekterna tillsammans med De fem elementen kan en stor positiv förändringsprocess starta. Det är två roliga och kraftfulla verktyg inom Feng Shui som ganska snabbt kan ge resultat.

Kurspaket: De fem elementen och Bagua. Lyft dina Feng Shui kunskaper till en högre nivå och gör dem till en naturlig del i ditt liv. Genom att använda Ba gua och De nio livsaspekterna tillsammans med De fem elementen kan en stor positiv förändringsprocess starta. Det är två roliga och kraftfulla verktyg inom Feng Shui som ganska snabbt kan ge resultat.

Kurspaket: Vi är övertygade om att du kommer känna en helt ny samhörighet med din trädgård!  Med de två delarna av "Feng Shui i Trädgården", leder vi dig genom grundstenarna i den gamla läran och hjälper dig skapa en harmonisk och lustfylld trädgård för alla sinnen.  I del 1 förmedlar vi känslan av Chi-energin som tar sig runt i trädgården och hur du får in tänket runt Yin och Yang, de två

Kurspaket: Feng Shui i Trädgården

Feng Shui i Trädgården - del 2 Om De fem elementen och Baguan med de nio Livsaspekterna.

Feng Shui i Trädgården - del 2

Pinterest
Search