Hej hej på er! Jag befinner mig i Stockholm och har möten inbokade både idag och i morgon, men under tiden tänkte jag bjuda på den här gamla godingen från min bok ”Viktminskning med LCHF” Slurp! Så go

Blomkålslåda med knaprig bacon

Blomkålslåda m bacon Califlower LCHF Low carb

Hej på er! Jag tog en lång och skön sovmorgon i dag! Sovit som en stock i natt! Såg ni Mello igår? Vad tyckte ni? Vi hade mysig hemmakväll här. Juni sov hos kompis men Michelle hade sin pojkvän här så vi var fulltaligga ändå. Haha så är det ofta här, något barn borta, något […]

Hej på er! Jag tog en lång och skön sovmorgon i dag! Sovit som en stock i natt! Såg ni Mello igår? Vad tyckte ni? Vi hade mysig hemmakväll här. Juni sov hos kompis men Michelle hade sin pojkvän här så vi var fulltaligga ändå. Haha så är det ofta här, något barn borta, något […]

Blogg - LCHF.se - Godaste bröd jag ätit! Tack Marmy! :)

Blogg - LCHF.se - Godaste bröd jag ätit! Tack Marmy! :)

Köttfärs- och vitkålsgratäng

Köttfärs- och vitkålsgratäng

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Godaste hamburgerdressingen!

Godaste hamburgerdressingen!

Zucchinilasagne med salsiccia | Tjockkocken

Zucchinilasagne med salsiccia | Tjockkocken

Zucchinilasagne med salsiccia | Tjockkocken

Zucchinilasagne med salsiccia | Tjockkocken

Att göra paj utan pajskal är i princip lika gott som vanligt paj med deg tycker jag! Jag vill ha riktig fraspaj, ingen äggdeg (omelettbotten), då kan det lika gärna vara. Jag gör alltid äggstanningen på nästan samma sätt: 5 ägg, 4 dl grädde och ca 200 g ost. I går gjorde jag en paj […]

Att göra paj utan pajskal är i princip lika gott som vanligt paj med deg tycker jag! Jag vill ha riktig fraspaj, ingen äggdeg (omelettbotten), då kan det lika gärna vara. Jag gör alltid äggstanningen på nästan samma sätt: 5 ägg, 4 dl grädde och ca 200 g ost. I går gjorde jag en paj […]

Fyllda sötpotatisskal (Loaded Sweet potatoe skins)

Fyllda sötpotatisskal (Loaded Sweet potatoe skins)

Mums Mums á la LCHF

Mums Mums á la LCHF

Pinterest
Search