Lime and vanilla vegan cheesecake - How amazing is this recipe? You can make the crust and filling with your blender! Can't wait to try this.

Lime and vanilla vegan cheesecake

Lime and vanilla vegan cheesecake - How amazing is this recipe? You can make the crust and filling with your blender! Can't wait to try this.

Ska du bara baka knäckebröd en enda gång , så är det dessa. Jag fick recepet av min förra granne Malin, och har bakat dem flitigt efter det. Krispiga och smakrika- så himla goda. Det här behöver du : 3 1/2 dl havregryn 1 1/2 dl linfrön 1 dl solrosfrön … Läs mer

Ska du bara baka knäckebröd en enda gång , så är det dessa. Jag fick recepet av min förra granne Malin, och har bakat dem flitigt efter det. Krispiga och smakrika- så himla goda. Det här behöver du : 3 1/2 dl havregryn 1 1/2 dl linfrön 1 dl solrosfrön … Läs mer

Saftiga saffransbullar fyllda med härlig vit choklad! Urgoda!

Saftiga saffransbullar fyllda med härlig vit choklad! Urgoda!

Klassiska chokladbiskvier med len smörkräm under chokladtäcke på segmjuk mandelbotten.

Klassiska chokladbiskvier med len smörkräm under chokladtäcke på segmjuk mandelbotten.

Lyxig, lättgjord och ljuvligt god mazarinkaka.

Lyxig, lättgjord och ljuvligt god mazarinkaka.

Doppa skumbollarna i valfri choklad och strö över lakritsgranulat.

Doppa skumbollarna i valfri choklad och strö över lakritsgranulat.

Lätta, goda och har en strykande åtgång. Bakas ut direkt och ställs in i kall ugn.

Lätta, goda och har en strykande åtgång. Bakas ut direkt och ställs in i kall ugn.

Hönökaka | Degen till kakan innehåller socker men det mesta försvinner under jäsningen.

Hönökaka | Degen till kakan innehåller socker men det mesta försvinner under jäsningen.

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid.  Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Den här kakan är "to die for". Jag kan lova dig att de du bjuder denna på kommer alla att humma högljutt av välbehag, eller så äter du den själv. :) En kaka som liksom har allt. Kladd, crunch och choklad. Vad mer kan man begära?  Bara jag kikar på bilderna nu så känner jag smaken i munnen.

Den här kakan är "to die for". Jag kan lova dig att de du bjuder denna på kommer alla att humma högljutt av välbehag, eller så äter du den själv. :) En kaka som liksom har allt. Kladd, crunch och choklad. Vad mer kan man begära? Bara jag kikar på bilderna nu så känner jag smaken i munnen.

Pinterest
Sök