Simple ricotta crostinis for your next dinner party using ingredients from your garden: cherry tomatoes, radish, basil, mint, dill and chives.

Ricotta Crostini Party

Ricotta Crostini Party - Crostini are the ultimate party food and a ricotta crostini is the perfect blank canvas to show off both savory and sweet creations. The wonderful thing about ricotta crostini is that fresh ricotta can be made a day ahead.

Bjud på små nätta bakelser med två goda fyllningar.

I will need to translate.

Hittade det här receptet i senaste Elle Mat & Vin. Och det passade ju som handen i handsken till glöggminglet. Krämig avokado med salt löjrom och krispighet från västerbottensflarnet. Receptet är LCHF

Cocktail med avokado, löjrom och västerbottensflarn (Smaskelismaskens)

Hittade det här receptet i senaste Elle Mat & Vin. Och det passade ju som handen i handsken till glöggminglet. Krämig avokado med salt löjrom och krispighet från västerbottensflarnet. Receptet är LCHF

Utifall att någon missat den här röran så kommer den i repris nu. Gott på rostade mackor, passar till grillad fisk, till kräftskivan och så ...

Utifall att någon missat den här röran så kommer den i repris nu. Gott på rostade mackor, passar till grillad fisk, till kräftskivan och så ...

Laxrullar med avokadofyllning.

Laxrullar med pepparrotsost och avokado (Smaskelismaskens)

Med hjälp av färdigköpt smördeg och god topping går det snabbt och enkelt att fixa dessa härliga små aptitretare. Perfekt också att förbereda dagen före!

Med hjälp av färdigköpt smördeg och god topping går det snabbt och enkelt att fixa dessa härliga små aptitretare. Perfekt också att förbereda dagen före!

Varm smörgåstårta - enkelt att förbereda och sen bara värma.

Varm smörgåstårta - enkelt att förbereda och sen bara värma.

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.

Lyxig plockmat får inleda festen. Här är våra bästa recept

Lyxig plockmat får inleda festen. Här är våra bästa recept

Pinterest
Search