Åsa Andersson
More ideas from Åsa
Smördeg har jag alltid i frysen och dessa godingar slänger jag ihop på nolltid. Perfekt om man ska få gäster eller man är sugen på något gott och vill ha det på momangen. Wienerbröd på nolltid på två olika vis!

Smördeg har jag alltid i frysen och dessa godingar slänger jag ihop på nolltid. Perfekt om man ska få gäster eller man är sugen på något gott och vill ha det på momangen. Wienerbröd på nolltid på två olika vis!

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Hastbullar med vaniljkräm – Lindas Bakskola. testat att göra smet i matberedare och göra gropar i smet med kork inlindad i plastfolie o doppad i lite rapsolja för släpplätt. funkade jättebra får se när vi smakar om de blir lika goda som förra gången då det var ett enda klet och kladd-elände.... och ja, jag tyckte de var lika goda som sist...

Anette skickade en liten tasty-video åt mig för ett tag sedan. Det var om hur man gjorde dessa potatisskruvar. Det var inte helt enkelt att ...

Anette skickade en liten tasty-video åt mig för ett tag sedan. Det var om hur man gjorde dessa potatisskruvar. Det var inte helt enkelt att ...