Angelica Baumann

Angelica Baumann

Angelica Baumann
More ideas from Angelica
The Vegan Lifestyle and Fashion

The Vegan Lifestyle and Fashion

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

Grönkålscrème går snabbt att tillaga och blir himmelskt gott till julbordets bastanta rätter. Från naturens skafferi behöver du rotselleri, blandspenat och grönkål. Tillsammans med grädde och en matberedare uppstår underverk. Smaksätt med salt och peppar.

En krispig grönkålssallad från Fjärås som går snabbt att göra. Den härliga dressingen med äppelbitar, filmjölk, gräddfil och socker får en fin smak av pepparrot och citronjuice före du blandar allt med den rivna kålen. Servera direkt!

En krispig grönkålssallad från Fjärås som går snabbt att göra. Den härliga dressingen med äppelbitar, filmjölk, gräddfil och socker får en fin smak av pepparrot och citronjuice före du blandar allt med den rivna kålen. Servera direkt!

Frasiga filodegsknyten fyllda med fetaost och persilja, perfekta som tilltugg. www.ving.se/turkiet

Frasiga filodegsknyten fyllda med fetaost och persilja, perfekta som tilltugg. www.ving.se/turkiet

Friterat tunnbröd med Crème Bonjour kantarell, Västerbottensost och rostade pinjenötter

Friterat tunnbröd med Crème Bonjour kantarell, Västerbottensost och rostade pinjenötter

Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

saffranscupckes med vit choklad

saffranscupckes med vit choklad