Bakning

12 Pins1 Följare
Carrot oat energy bites, healthy no bake nut free energy ball for kids... no coconut for me, otherwise yes!

Carrot Oat Energy Bites

Carrot oat energy bites, healthy no bake nut free energy ball for kids... no coconut for me, otherwise yes!

Rackarungar: Sjukt god citronkladdkaka

Rackarungar: Sjukt god citronkladdkaka

Årstidsboden: PEPPARKAKSPRALINER

Årstidsboden: PEPPARKAKSPRALINER

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Häromdagen bakade jag ytterligare en magisk kaka. Alltså, att baka i långpanna är bara fööööör bra. Det blir mycket och sen är det så smidigt på något sätt. Det är en härlig cheesecakeaktig röra i mitten av kakan som är sååå god. Å så allt det chokladiga runt, jo men det är nästan för mycket. :

Rabarberkladdkaka med pajsmulor – Lindas Bakskola

Rabarberkladdkaka med pajsmulor – Lindas Bakskola

Nu är det så många som som smakat på den här kakan som vill ha receptet så dags att dela med mig. Min syrra sa t ex att det var en av de absolut godaste kakor hon ätit, tack fina syster! ❤️ Detta är en kanelkaka som är helt fantastiskt otroligt god alltså. Bakad i långpanna dessutom så det finns

Nu är det så många som som smakat på den här kakan som vill ha receptet så dags att dela med mig. Min syrra sa t ex att det var en av de absolut godaste kakor hon ätit, tack fina syster! ❤️ Detta är en kanelkaka som är helt fantastiskt otroligt god alltså. Bakad i långpanna dessutom så det finns

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

En mjuk och saftig kardemummakaka med syrliga rabarber

Rabarberkaka med kardemumma

En mjuk och saftig kardemummakaka med syrliga rabarber

img_5168 (1)

img_5168 (1)

Kardemummakaka Receptbild - Allt om Mat

Kardemummakaka Min mormor brukade ibland baka denna kaka och min mamma gör det också ibland när det snabbt behövs kaffebröd. Mamma berättade att en gång tog mormor fel kryddburk och hade en pepparblandning i kakan. Det blev häpna miner vid kaffebordet men inget fick förfaras så de fick äta kakan ändå

Kardemummakaka Receptbild - Allt om Mat


Fler idéer
Pinterest
Sök