Idag hade jag tänkt på att bjuda er på några enkla tips när det gäller dekoration. Varför inte en vacker korg eller prydnadssak på dina favoritböcker tillsammans med några tända ljus. Korgar i...

Enkla dekorationstips

Belgian Pearls, favorite Christmas decorating This is a great idea, you can use other things like spices, and the candle will smell nice and look good too!

Pepparkakor och jul hänger ihop. Så gör även pyssel och jul så jag tänkte testa att kombinera dessa. Det blev pepparkakssticks doppade i vit choklad och toppade med hackad mandel eller polka. Gott...

Tips på julbak: pepparkakssticks doppade i vit choklad. Snygga och goda

Pynta med en doft av kanel, apelsin och nejlika

Easy and Cheap Winter Centerpiece ? DIY Creative Oranges Cloves Pomander Balls for Christmas Weddings or Halloween 'pumpkins

Saffranssockerkaka det är ju bara så himlans gott- sen doftar det ljuvligt i hela huset också. För att följa bloggen och uppdateringarna så finns den även på Facebook och instagram: @jennysmatblogg Här kommer receptet på Nomis juliga sockerkaka som vi bakade förra året. Det här behöver du : 200 gram smör 2 … Läs mer

Saffranssockerkaka det är ju bara så himlans gott- sen doftar det ljuvligt i hela huset också. För att följa bloggen och uppdateringarna så finns den även på Facebook och instagram: @jennysmatblogg Här kommer receptet på Nomis juliga sockerkaka som vi bakade förra året. Det här behöver du : 200 gram smör 2 … Läs mer

Pepparkakor och jul hänger ihop. Så gör även pyssel och jul så jag tänkte testa att kombinera dessa. Det blev pepparkakssticks doppade i vit choklad och toppade med hackad mandel eller polka. Gott...

Tips på julbak: pepparkakssticks doppade i vit choklad. Snygga och goda

Servera pepparkaka och ädelost på nytt, roligt och lyxigt sätt! Pepparkaksgrissini får du enkelt genom att rulla och grädda stänger av vanlig pepparkaksdeg. Dippa sedan i en krämig dipp på ädelost och créme fraiche. Njut!

Servera pepparkaka och ädelost på nytt, roligt och lyxigt sätt! Pepparkaksgrissini får du enkelt genom att rulla och grädda stänger av vanlig pepparkaksdeg. Dippa sedan i en krämig dipp på ädelost och créme fraiche. Njut!

Pinterest
Search