Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Helgens godaste: så gör du fantastisk smörkolasås med havssalt

Smarrig kolasås till glass, bakverk eller (om ingen ser på) att nalla direkt ur burken. Tack, Lotta på Bakning i fokus för att du stillar vårt sötsug!

Jag älskar ostkaka gjord på keso. Smaken av bittermandel upplever i alla fall inte jag mer än när jag sätter tänderna i denna godbit och det är en riktigt trevlig upplevelse. Superenkel att göra! Ingredienser: 500 g keso (cottage cheese) 3 ägg 1 dl grädde eller cream fraiche 1 krm salt 1/2 tsk vaniljpulver 2 bittermandlar (finhackade) 1 dl mandlar (grovt hackade) Gör så här: Vispa äggen lite fluffiga, någon minut. Blanda sedan ner övriga ingredienser, använd sötning om du vill, jag tycke...

Jag älskar ostkaka gjord på keso. Smaken av bittermandel upplever i alla fall inte jag mer än när jag sätter tänderna i denna godbit och det är en riktigt trevlig upplevelse. Superenkel att göra! Ingredienser: 500 g keso (cottage cheese) 3 ägg 1 dl grädde eller cream fraiche 1 krm salt 1/2 tsk vaniljpulver 2 bittermandlar (finhackade) 1 dl mandlar (grovt hackade) Gör så här: Vispa äggen lite fluffiga, någon minut. Blanda sedan ner övriga ingredienser, använd sötning om du vill, jag tycke...


More ideas
Pinterest
Search