Agneta Schertell

18 followers
·
7 following
Agneta Schertell
More ideas from Agneta
Brödlimpor baserade på mjöl, filmjölk och bikarbonat är perfekta när du vill ha ett riktigt gott bröd utan att behöva jäsa det och som dessu...

Brödlimpor baserade på mjöl, filmjölk och bikarbonat är perfekta när du vill ha ett riktigt gott bröd utan att behöva jäsa det och som dessu...

Picasso

Picasso

Sveriges största baktidning!

Sveriges största baktidning!

IMG_1061

IMG_1061

Sveriges största baktidning!

Sveriges största baktidning!

Idag bakar jag långpannebröd, och känner mig ytterst huslig. Bortsett från fusksurdegsbröd som man bara rör ihop, nattjäser och slabbar ut på en plåt, är det här det allra smidigaste brödet. Man behöver inte knåda några bullar eller forma några limpor, utan bara ösa ut den färdigjästa bröddegen i en långpanna, forma den lite och kanske dra lite i den och platta till den så att den passar pannan. Men jobbigare än så är det inte. De senaste gångerna har jag haft i Ölandsvete i brödet, ett…

Idag bakar jag långpannebröd, och känner mig ytterst huslig. Bortsett från fusksurdegsbröd som man bara rör ihop, nattjäser och slabbar ut på en plåt, är det här det allra smidigaste brödet. Man behöver inte knåda några bullar eller forma några limpor, utan bara ösa ut den färdigjästa bröddegen i en långpanna, forma den lite och kanske dra lite i den och platta till den så att den passar pannan. Men jobbigare än så är det inte. De senaste gångerna har jag haft i Ölandsvete i brödet, ett…

kesobröd6

kesobröd6

Mumsfillibaba!!!: Pizzapannkaka

Mumsfillibaba!!!: Pizzapannkaka

Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Grovt bröd med linfrö - ZEINAS KITCHEN

Grovt bröd med linfrö - ZEINAS KITCHEN

Pasta alfredo

Pasta alfredo