AH

AH

1 follower
·
7 follower
AH
More ideas from AH
Que chevere !

Que chevere !

Första gången jag kom i kontakt med kondenserad mjölk var när jag som 10-åring besökte min mormor och morfar i Tyskland. Där åt vi det på smörgåsen som ett smörgåspålägg! Låter lustigt, jag vet, men…

Första gången jag kom i kontakt med kondenserad mjölk var när jag som 10-åring besökte min mormor och morfar i Tyskland. Där åt vi det på smörgåsen som ett smörgåspålägg! Låter lustigt, jag vet, men…

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken...

Kanske den godaste bullfyllningen någonsin! Cream cheesen ger en underbart saftig och syrlig smak, som påminner om cheese cake, till de här bullarna. Och tillsammans med den karamelliga sirapssmaken...

Äppelpaj i muffinsformar

Äppelpaj i muffinsformar

Berries & Cream Puff Ring

Berries & Cream Puff Ring

Alltså den här kladdkakan, de godaste jag har ätit på länge. En klassisk kladdkaka med en krämig mintfrosting och en alldeles ljuvlig chokladganache. Minten ger en fräsch och lätt smak som går bra ihop med chokladen. En av de bästa sakerna med kladdkakor är att de blir godare efter varje dag om du lämnar dem i [...]

Alltså den här kladdkakan, de godaste jag har ätit på länge. En klassisk kladdkaka med en krämig mintfrosting och en alldeles ljuvlig chokladganache. Minten ger en fräsch och lätt smak som går bra ihop med chokladen. En av de bästa sakerna med kladdkakor är att de blir godare efter varje dag om du lämnar dem i [...]

Kolastekta kaneläpplen med vaniljglass – Alla goda ting

Kolastekta kaneläpplen med vaniljglass – Alla goda ting

Friterat tunnbröd med Crème Bonjour kantarell, Västerbottensost och rostade pinjenötter

Friterat tunnbröd med Crème Bonjour kantarell, Västerbottensost och rostade pinjenötter

Första gången jag kom i kontakt med kondenserad mjölk var när jag som 10-åring besökte min mormor och morfar i Tyskland. Där åt vi det på smörgåsen som ett smörgåspålägg! Låter lustigt, jag vet, men…

Cake By Mary: Kokoskladdkaka med chokladganache

Inred med kottar – 18 fantastiska tips du inte får missa

Inred med kottar – 18 fantastiska tips du inte får missa

Jag har aldrig fått en sån fin deg och så luftiga kanelbullar som med detta recept! Jag tänkte att det var dags att fylla frysen med bullar inför hösten och Kanelbullens dag (som är den 4 oktober, lätt för mig att komma ihåg eftersom det är exakt en månad efter Zacks födelsedag). Dessa bullar blev […]

Jag har aldrig fått en sån fin deg och så luftiga kanelbullar som med detta recept! Jag tänkte att det var dags att fylla frysen med bullar inför hösten och Kanelbullens dag (som är den 4 oktober, lätt för mig att komma ihåg eftersom det är exakt en månad efter Zacks födelsedag). Dessa bullar blev […]

Ååååhhhh, säger jag bara. Den här kakan tar sig lätt in på min topp 10- kaklista. Den här måste ni bara testa!!! Crispkakor ...

Ååååhhhh, säger jag bara. Den här kakan tar sig lätt in på min topp 10- kaklista. Den här måste ni bara testa!!! Crispkakor ...

Snackstips; Briepuffar | Skär i tärningar, ca 1x1cm. Man behöver ej skära bort den vita kanten, den blir dock inte krispig som resten av osten så vill man så skär bort den.  Lägg brietärningarna i knäckformar på en tallrik. In i micron 3-4 min på 750 Watt. Kan gå snabbare/ta längre tid beroende på micro , börja därför med 2 min och kör sen 1-2 min till.Lägg Ca 18-20 st per tallrik som max så att alla får värme. När dom är klara så har dom ”puffat upp” som små bollar och blivit lite gula

Snackstips; Briepuffar | Skär i tärningar, ca 1x1cm. Man behöver ej skära bort den vita kanten, den blir dock inte krispig som resten av osten så vill man så skär bort den. Lägg brietärningarna i knäckformar på en tallrik. In i micron 3-4 min på 750 Watt. Kan gå snabbare/ta längre tid beroende på micro , börja därför med 2 min och kör sen 1-2 min till.Lägg Ca 18-20 st per tallrik som max så att alla får värme. När dom är klara så har dom ”puffat upp” som små bollar och blivit lite gula