Pinterest
Baka dessa godingar i långpanna! Lyxig choklad ihop med salta nötter och lite kolasmak gör de här kakorna syndigt goda.

Baka dessa godingar i långpanna! Lyxig choklad ihop med salta nötter och lite kolasmak gör de här kakorna syndigt goda.

Vem kan motstå denna sötsyrliga marängdröm med hallon, grädde och lemon curd? Extra bra att den dessutom är helt glutenfri!

Vem kan motstå denna sötsyrliga marängdröm med hallon, grädde och lemon curd? Extra bra att den dessutom är helt glutenfri!

Saftig kaka fylld med äpplen, kardemumma och mandelmassa och på toppen knapriga pajsmulor.

Saftig kaka fylld med äpplen, kardemumma och mandelmassa och på toppen knapriga pajsmulor.

Ni måste bara baka och smaka de här lite kladdiga brownierutorna med en krämig, mörk chokladganach på toppen. Recept steg-för-steg i bloggen!

Ni måste bara baka och smaka de här lite kladdiga brownierutorna med en krämig, mörk chokladganach på toppen. Recept steg-för-steg i bloggen!

En enkel kakbotten är allt som behövs när man toppar den med syndigt god dulce de leche, gräddkola och kokos.

En enkel kakbotten är allt som behövs när man toppar den med syndigt god dulce de leche, gräddkola och kokos.

Maddes matohem

Kladdkaka med geishafluff och daim (kladdkaka with chocolate whipped cream and daim)

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Jag  hade fått några frågor på ananaspajen, ni ville veta vart ni hittar recepetet på denna. Här kommer det igen- för er som missat. Annars hittar ni tidigare recept bland kategorierna till höger på sidan, eller i sökrutan. Jag såg nu att det var drygt  två år sedan vi bakade denna… Här är … Läs mer

Jag hade fått några frågor på ananaspajen, ni ville veta vart ni hittar recepetet på denna. Här kommer det igen- för er som missat. Annars hittar ni tidigare recept bland kategorierna till höger på sidan, eller i sökrutan. Jag såg nu att det var drygt två år sedan vi bakade denna… Här är … Läs mer

Helloooo! Tänkte jag skulle påminna er om den här gudingen och ni är säkert många som missat den bak i arkivet men detta är nog min aaaabsoluta favoritkaka. Den har allt!! Browniefude…

Helloooo! Tänkte jag skulle påminna er om den här gudingen och ni är säkert många som missat den bak i arkivet men detta är nog min aaaabsoluta favoritkaka. Den har allt!! Browniefude…

Citron kladdkaka

Citronkladdkaka Jag hade även i björnbär i kakan, supergott!

Då var det torsdag och det innebär torsdagsbaket! Och i dag är det Kristihimmelsfärd och en röd dag så då kan det passa med ett härligt bjudbak i fall några gäster trillar förbi. Här kommer en...

Rabarberpaj med extra allt

Då var det torsdag och det innebär torsdagsbaket! Och i dag är det Kristihimmelsfärd och en röd dag så då kan det passa med ett härligt bjudbak i fall några gäster trillar förbi. Här kommer en...

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Extra saftiga saffransbullar fyllda med riven mandelmassa eller vit choklad! Såå goda!

Extra saftiga saffransbullar fyllda med riven mandelmassa eller vit choklad! Såå goda!