Det finns en sak som är ett måste till sommarens alla grillnignar och picknicar och det är den bästa pastasalladen ever! Själv fick jag smaka den för första gången för ca 6 eller 7 år sedan och än…

Det finns en sak som är ett måste till sommarens alla grillnignar och picknicar och det är den bästa pastasalladen ever! Själv fick jag smaka den för första gången för ca 6 eller 7 år sedan och än…

Ca 20 st  ca 100 g morötter, rivna 50 g jäst 6 dl mjölk, fingervarm 2 dl havregryn 75 g smör, rumsvarmt 2 tsk salt 1 ägg 12–14 dl vetemjöl

Saftiga frallor med nyttiga och goda morötter i degen.

Dagens tips på lättbakat… Något som jag tycker är gott och roligt att göra hemma är wienernougat. Och denna bakas alltså inte endast till julen, utan lite närsomhelst. Det här behöver du : 100 gram mjölkchoklad (eller om man hellre vill mörkchoklad 70 % ) 250 gram nougat 100 gram … Läs mer

Dagens tips på lättbakat… Något som jag tycker är gott och roligt att göra hemma är wienernougat. Och denna bakas alltså inte endast till julen, utan lite närsomhelst. Det här behöver du : 100 gram mjölkchoklad (eller om man hellre vill mörkchoklad 70 % ) 250 gram nougat 100 gram … Läs mer

Mjuka frukostfrallor – Lindas Bakskola

Supermjuka, lättbakade, härliga frallor som går bra att frysa in.

Kycklingpaj - Norrmejerier  Gott att servera med en god vitlöks- eller bearnaisesås.

Kycklingpaj - Norrmejerier Gott att servera med en god vitlöks- eller bearnaisesås.

Grönkålspaj med valnötter. Fyllning: 250 g grönkål, 3 st ägg, 3 st rödlökar, 2 dl riven ost, 2 dl vispgrädde, 1 dl mjölk, 1 dl valnötter, smör, 1 krm peppar, 1 tsk salt. Förgrädda det kylda pajskalet ca 10 minuter på 200. Grovhacka kålen o koka lätt. Pressa ur all vätska. Skiva löken. Fräs lök och grönkål i smör. Lägg grönkålsblandningen, osten och nötterna i pajskalet. Vispa ägg, grädde och mjölk. Krydda med salt och peppar. Häll äggstanningen över grönkålen. Grädda cirka 40 minuter.

Grönkålspaj med cheddar och valnötter Recept på grönkålspaj med cheddar och valnötter. Bästa receptet på grönkålspaj från Allt om Mat

Grönkålspaj med valnötter. Fyllning: 250 g grönkål, 3 st ägg, 3 st rödlökar, 2 dl riven ost, 2 dl vispgrädde, 1 dl mjölk, 1 dl valnötter, smör, 1 krm peppar, 1 tsk salt. Förgrädda det kylda pajskalet ca 10 minuter på 200. Grovhacka kålen o koka lätt. Pressa ur all vätska. Skiva löken. Fräs lök och grönkål i smör. Lägg grönkålsblandningen, osten och nötterna i pajskalet. Vispa ägg, grädde och mjölk. Krydda med salt och peppar. Häll äggstanningen över grönkålen. Grädda cirka 40 minuter.

Kokostosca med en chokladig botten som passar utmärkt till toppingen.

Kokostosca med en chokladig botten som passar utmärkt till toppingen.

Morotskaka med citronfrosting – Lindas Bakskola

Morotskaka med citronfrosting – Lindas Bakskola

Lättlagad ugnsgratinerad lax som sköter sig själv i ugnen. Härliga smaker i form av Västerbottensost, citron och dill. Så gott!

Lättlagad ugnsgratinerad lax som sköter sig själv i ugnen. Härliga smaker i form av Västerbottensost, citron och dill. Så gott!

Köttbullar i pestosås - funkar bra som lättlagad vardagsmat

Köttbullar i pestosås - funkar bra som lättlagad vardagsmat

Pannkaksmuffins – Lindas Bakskola

Pannkaksmuffins – Lindas Bakskola

Pinterest
Search