Anna Kilström

Anna Kilström

Anna Kilström
More ideas from Anna
Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten | Bakverk och Fikastunder

Frusen cheesecake på kola & pepparkaksbotten | Bakverk och Fikastunder

Något som blev otroligt omtyckt av er läsare förra året var detta ljuvliga recept jag delade med mig av. Det är en glassbakelse med smak av vit choklad & hallon

Något som blev otroligt omtyckt av er läsare förra året var detta ljuvliga recept jag delade med mig av. Det är en glassbakelse med smak av vit choklad & hallon

Gillar ni också saltlakrits? Då ska ni baka dessa godingar till jul. Det här behöver du: 3 dl vispgrädde 4 dl strösocker 50 gram smör 4 msk ljus sirap 1 påse krossade turkisk peppar 200 gram mjölkchoklad svart karamellfärg Garnering: Lakritsströssel Gör så här: Krossa karamellerna i mortel. Lägg alla … Läs mer

Gillar ni också saltlakrits? Då ska ni baka dessa godingar till jul. Det här behöver du: 3 dl vispgrädde 4 dl strösocker 50 gram smör 4 msk ljus sirap 1 påse krossade turkisk peppar 200 gram mjölkchoklad svart karamellfärg Garnering: Lakritsströssel Gör så här: Krossa karamellerna i mortel. Lägg alla … Läs mer

KRÄMIG KYCKLINGGRYTA MED ÄPPLE OCH CIDER. En riktig allt-i-ett-succé som du kommer att vilja göra om och om igen!

En riktig allt-i-ett-succé som du kommer att vilja göra om och om igen

Brysselkål är en gröda man antingen älskar eller hatar. Förrän man har provat att steka brysselkålen i stället för att koka den. Då har den potential att bli älskad av alla, för det blir magiskt gott! Särskilt tillsammans med salt sidfläsk, syrligt granatäpple och pikant ost.

Brysselkål är en gröda man antingen älskar eller hatar. Förrän man har provat att steka brysselkålen i stället för att koka den. Då har den potential att bli älskad av alla, för det blir magiskt gott! Särskilt tillsammans med salt sidfläsk, syrligt granatäpple och pikant ost.

Något som kommer finnas på julbordet från och med nu är denna rödkålssallad med apelsiner och valnötter. Ett fräscht tillskott till julmaten och jättegod.

Något som kommer finnas på julbordet från och med nu är denna rödkålssallad med apelsiner och valnötter. Ett fräscht tillskott till julmaten och jättegod.

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. 2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Tillsätt sedan filmjölken. 3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i...

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. 2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Tillsätt sedan filmjölken. 3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i...

Gräddig saffransglass toppad med hallon gör garanterat succé! Foto Anders Forrsell. http://www.lantliv.com/mat-vin/lattlagad-lacker-saffransglass/

Gräddig saffransglass toppad med hallon gör garanterat succé! Foto Anders Forrsell. http://www.lantliv.com/mat-vin/lattlagad-lacker-saffransglass/