Mums and lavender

En blomstrende sensommer - Home Designs 2017

korgstol,uteveranda,matbord,ljusstake

korgstol,uteveranda,matbord,ljusstake

Bord av gamla golvbrädor

Bord av gamla golvbrädor

Inredningsarkitekt Karin tipsar om hur man enkelt bygger ett långbord till uteplatsen. Ett perfekt sommarprojekt för den händiga!

I found this on Studiokarin. She made it her self using 5 x table legs (one in the middle to support ) 5 wood planks which were m long.

rustikt matbord - Sök på Google

rustikt matbord - Sök på Google

designbymirelle

designbymirelle

Kom ju på att jag hade fått frågor om hur vi gjorde utemöblerna...  Lånade bilder från Ikea för att visa vad vi använde, två benbockar till bordet och tre såna pallar till bänken. Kan ju dock inte garantera nåt angående hållbarhet och så.  Men enkelt och billigt var det i alla fall.  Angående betsen är det lite svårare att svara på för jag blandade lite. En som hette silk grey tror jag, och så hade jag med nån träfärgad för att få lite mörkare.

Kom ju på att jag hade fått frågor om hur vi gjorde utemöblerna... Lånade bilder från Ikea för att visa vad vi använde, två benbockar till bordet och tre såna pallar till bänken. Kan ju dock inte garantera nåt angående hållbarhet och så. Men enkelt och billigt var det i alla fall. Angående betsen är det lite svårare att svara på för jag blandade lite. En som hette silk grey tror jag, och så hade jag med nån träfärgad för att få lite mörkare.

Interior: Der Herbst ist da

Interior: Der Herbst ist da (Dreams Come True)

HEJ VÄNNER! Nu så. Nu är den färdig! Den där pergolan som jag började prata om för nästan 1 och ett halv år sen... Nu är den ...

charming white deck pergola with wicker furniture, quaint & chic

Pinterest
Search