Alexandra Arnsteg

Alexandra Arnsteg

Alexandra Arnsteg
More ideas from Alexandra
Fläder- och citronmarängpaj, Roy Fares recept | Recept från Köket.se

Fläder- och citronmarängpaj, Roy Fares recept | Recept från Köket.se

En citronpaj med frasig pajbotten och en frisk och krämig citronfyllning gör alltid succé

En citronpaj med frasig pajbotten och en frisk och krämig citronfyllning gör alltid succé

Här kommer ett recept på en grymt god dessert som inte innehåller socker eller gluten, dock sötningsmedel. Jag vill helst söta med helt naturliga sötningar som frukt eller honung men ibland krävs en ströersättare till socker och då använder alltid jag Icas Sötströ som är en kombination av Erythritol och Stevia. Icas sötströ är helt […]

Här kommer ett recept på en grymt god dessert som inte innehåller socker eller gluten, dock sötningsmedel. Jag vill helst söta med helt naturliga sötningar som frukt eller honung men ibland krävs en ströersättare till socker och då använder alltid jag Icas Sötströ som är en kombination av Erythritol och Stevia. Icas sötströ är helt […]

Jag gillar verkligen att ta något väldigt enkelt och göra det väldigt vackert. En kladdkaka med grädde är ju gott hur det än ser ut, men så mycket roligare att bjuda på när det är mer än...

Jag gillar verkligen att ta något väldigt enkelt och göra det väldigt vackert. En kladdkaka med grädde är ju gott hur det än ser ut, men så mycket roligare att bjuda på när det är mer än...

{ Laxcheesecake } 8 port. 200 g kantskuren kavring / 75 g smält smör fyllning: 4 gelatinblad 2 1/2 dl crème fraiche 300 g cream cheese 1/2 finhackad rödlök 3 msk riven färsk pepparrot 3 msk finhackad dill 80 g röd rom 1/2 tsk salt 1/2 krm svartpeppar Garnering: 300–400 g kallrökt lax Dillvippor Citron 1. Smula kavringen, gärna i en matberedare. Smält smöret och blanda med smulorna. Smörj 8 portionsformar och tryck ut massan i formarna. Ställ i kylen i 30–40 minuter.

{ Laxcheesecake } 8 port. 200 g kantskuren kavring / 75 g smält smör fyllning: 4 gelatinblad 2 1/2 dl crème fraiche 300 g cream cheese 1/2 finhackad rödlök 3 msk riven färsk pepparrot 3 msk finhackad dill 80 g röd rom 1/2 tsk salt 1/2 krm svartpeppar Garnering: 300–400 g kallrökt lax Dillvippor Citron 1. Smula kavringen, gärna i en matberedare. Smält smöret och blanda med smulorna. Smörj 8 portionsformar och tryck ut massan i formarna. Ställ i kylen i 30–40 minuter.

Carrot Mini Cakes

I think this is a good idea to make mini carrot cakes. Make carrot sheet cake and then cut it with 1 inch round cookie cutter or larger.Stack them, put cream cheese frosting in between the cakes and on top, voila.you get mini carrot cakes!