Servera pastan, grytan eller soppan i Nordic Sea djup tallrik från Broste Copenhagen. Tallriken är handtillverkad i stengods som glaserats i en fin gråblå nyans inspirerad av de böljande nordiska haven. För att få till den unika och rustika känslan har tallriken bränts under jord och det medför även att varje exemplar får ett unikt uttryck. Matcha gärna med övriga delar i samma serie för en komplett dukning!

Broste Copenhagen Nordic Bowl: Beautiful handcrafted ceramic bowl, sold individually or can buy them as a set. Colour and design will vary slightly.

Underlägg Stockholmskartan | Svenskt Tenn

Ett med svenskt tenns tallriksunderlägg i Sthlms motiv!

Swedish Grace tallrik 21 cm från Rörstrand är perfekt för fikan, förrätten eller desserten. Swedish Grace formgavs av Louise Adelborg i början av 1930-talet och är fortfarande en av Sveriges mest populära serviser. Inspirationen till reliefmönstret kom från vajande veteax i sommarvinden och sädeskornet kan ses som en symbol för föda, välstånd och natur. I serien finns även mattallrikar, muggar, koppar och skålar.

Rörstrand Swedish Grace Bread and Butter Plate Color: Ice

Servera en god pasta eller sallad på Grey Stone tallrik från House Doctor. Tallriken har en spännande färgkombination mellan blått och grått vilket ger ett mjukt och elegant uttryck på det dukade bordet. Tallriken känns både rustik och stilren på samma gång och kan enkelt kombineras med annat porslin från House Doctor.

Grey stone pasta plate from House Doctor by House Doctor

Den djupa tallriken Sandrine från Bloomingville är tillverkad i rustik keramik som blir riktigt fint tillsammans med en läcker pastarätt eller sallad. Rustik keramik är bland det trendigaste du kan äta på just nu, dessutom är det väldigt fint att duka med. Eftersom alla delar är handgjorda blir dukningen väldigt levande!

Sandrine deep plate from Bloomingville by Bloomingville

Pinterest
Search