Avokado, örter och vitlök är en svårslagen kombo. Här samsas de i en snyggt grön och krämig dressing som gör den enklaste salladen riktigt god och hälsosam. Gör en hel sats, spara i kylen om något blir över så har du färdig dressing flera dagar i rad.

Avokado, örter och vitlök är en svårslagen kombo. Här samsas de i en snyggt grön och krämig dressing som gör den enklaste salladen riktigt god och hälsosam. Gör en hel sats, spara i kylen om något blir över så har du färdig dressing flera dagar i rad.

Den arabiska röran hummus görs traditionellt på kikärtor. Här används i stället gröna ärter och mynta som ger en frisk och smakrik röra. Ärthummusen är lika god att dippa grönsaker och chips i som till sallad, en bit panerad fisk eller som smörgåspålägg.

Den arabiska röran hummus görs traditionellt på kikärtor. Här används i stället gröna ärter och mynta som ger en frisk och smakrik röra. Ärthummusen är lika god att dippa grönsaker och chips i som till sallad, en bit panerad fisk eller som smörgåspålägg.

En helt vegansk och väldigt god variant på pesto med sötma från sötmandlar och mintig fräschör från färsk mynta. Den knapriga peston passar till de flesta sallader eller blandad med en pasta av hög kvalitet – i alla sin enkelhet.

En helt vegansk och väldigt god variant på pesto med sötma från sötmandlar och mintig fräschör från färsk mynta. Den knapriga peston passar till de flesta sallader eller blandad med en pasta av hög kvalitet – i alla sin enkelhet.

Limabönor är ett annat namn på stora vita bönor. Här blir bönorna till en krämig dipp med orientaliska smaker från tahini och spiskummin. Att blanda i färsk persilja blir både snyggt och ger en lite örtig underton. Gurkmeja ger dippen en guldigt gul färg!

Limabönor är ett annat namn på stora vita bönor. Här blir bönorna till en krämig dipp med orientaliska smaker från tahini och spiskummin. Att blanda i färsk persilja blir både snyggt och ger en lite örtig underton. Gurkmeja ger dippen en guldigt gul färg!

Belugalinser är fulla av nyttigheter och ger ett skönt tuggmotstånd. Här samsas de i en fräsch sallad med krispiga grönsaker som sockerärtor och fänkål. Torkade aprikoser ger både sötma och blir en fin färgklick. Rör ner lite pesto, gärna hemgjord mandelpesto.

Belugalinser är fulla av nyttigheter och ger ett skönt tuggmotstånd. Här samsas de i en fräsch sallad med krispiga grönsaker som sockerärtor och fänkål. Torkade aprikoser ger både sötma och blir en fin färgklick. Rör ner lite pesto, gärna hemgjord mandelpesto.

Färsk ingefära ger betorna ett härligt sting samtidigt som de får en sötsyrlig smak från inläggningen. De picklade betorna är suveräna som smörgåspålägg eller som tillbehör till söndagssteken. Blanda gärna flera olika sorters betor för en vacker färgexplosion!

Färsk ingefära ger betorna ett härligt sting samtidigt som de får en sötsyrlig smak från inläggningen. De picklade betorna är suveräna som smörgåspålägg eller som tillbehör till söndagssteken. Blanda gärna flera olika sorters betor för en vacker färgexplosion!

En riktigt fräsch och mumsig raw sallad med olika konsistenser som gör den spännande att äta. Ät som hel rätt i sig, som en del av en buffé eller som tillbehör till en bit fågel, kött eller fisk. Blanda gärna med en krämig avokadodressing, då blir salladen oslagbar!

En riktigt fräsch och mumsig raw sallad med olika konsistenser som gör den spännande att äta. Ät som hel rätt i sig, som en del av en buffé eller som tillbehör till en bit fågel, kött eller fisk. Blanda gärna med en krämig avokadodressing, då blir salladen oslagbar!

Pinterest
Search