Dessa brownies är nog det godaste som har åstadkommits i mitt kök. Jag menar det. Om du bara vill testa ett recept från min blog...

Dessa brownies är nog det godaste som har åstadkommits i mitt kök. Jag menar det. Om du bara vill testa ett recept från min blog...

lussesemla3

Lussesemlan

lussesemla3

Dessa ljuvliga små kolagodis är oemotståndligt goda. En blandning mellan godis och spröda kakor. Det är en mördeg som täcks med en knäckig kolasmet full med nötter.

Dessa ljuvliga små kolagodis är oemotståndligt goda. En blandning mellan godis och spröda kakor. Det är en mördeg som täcks med en knäckig kolasmet full med nötter.

Jag har säkert tio olika varianter av denna tårta i min kokbokssamling, den går bland annat under namnen Pinocchiotårta, Glömmingetårta eller Rut-Aina. Just detta är en utveckling av ett recept jag fick av en väns mamma för många år sedan. Vankades det kalas hos henne stod marängtår

Jag har säkert tio olika varianter av denna tårta i min kokbokssamling, den går bland annat under namnen Pinocchiotårta, Glömmingetårta eller Rut-Aina. Just detta är en utveckling av ett recept jag fick av en väns mamma för många år sedan. Vankades det kalas hos henne stod marängtår

Goda kolakakor är gärna lite sega i bettet, och det blir kakorna med det här enkla receptet. Sirap, farin och vanilj ger småkakorna den rätta smaken av kola. En populär kaka som går snabbt att baka och gillas av både stora och små.

(image source) Another Scando classic to please the sweet tooth. Quick-sticks and very moreish. To make about 40 fast-vanishing Toffee Biscuits you'll need: 100 ml caster sugar ( or normal sugar) .

Tips till glöggminglet. Jag fullkomligt älskar kombinationen med pepparkaka och ädelost Gilla gärna Fia Bakar på Facebook och fia_bakar på Instagram 200g rumstempererat smör1dl strösocker1tsk…

Tips till glöggminglet. Jag fullkomligt älskar kombinationen med pepparkaka och ädelost Gilla gärna Fia Bakar på Facebook och fia_bakar på Instagram 200g rumstempererat smör1dl strösocker1tsk…

Mördegsinbakad mjölkchoklad – Lindas Bakskola

Mördegsinbakad mjölkchoklad – Lindas Bakskola

Kanelbullesockerkaka i långpanna

Kanelbullesockerkaka i långpanna

Smarriga snittar som är frasiga på ytan och härligt segmjuka i mitten.

Smarriga snittar som är frasiga på ytan och härligt segmjuka i mitten.

Ikväll har jag bakat lite. Hittade receptet för ett tag sen men inte testat det förns nu. Alltså daimdrömmar ! Recept Ca 35 st Sätt ugnen på 150 grader 200 g s

Daimdrömmar

Ikväll har jag bakat lite. Hittade receptet för ett tag sen men inte testat det förns nu. Alltså daimdrömmar ! Recept Ca 35 st Sätt ugnen på 150 grader 200 g s

Biskvibottnar 250 g Mandelmassa 125 g Strösocker (1 1/2 dl) 60 g Äggvita (2st) 300 g Mörk choklad (till att doppning) Blanda mandelmassa och socker, och lös upp massan med lite i taget av äggvitan. Fyll en spritspåse och spritsa ut runda bottnar på plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen på 170 grader i ca 15 min, tills bottnarna fått en gyllenbrun färg. Ta ut och låt svalna. 1. Använd resterna av mjölkchokladkrämen från tårtan och spritsa toppar på biskvibottnarna. 2. Använd...

Biskvibottnar 250 g Mandelmassa 125 g Strösocker (1 1/2 dl) 60 g Äggvita (2st) 300 g Mörk choklad (till att doppning) Blanda mandelmassa och socker, och lös upp massan med lite i taget av äggvitan. Fyll en spritspåse och spritsa ut runda bottnar på plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen på 170 grader i ca 15 min, tills bottnarna fått en gyllenbrun färg. Ta ut och låt svalna. 1. Använd resterna av mjölkchokladkrämen från tårtan och spritsa toppar på biskvibottnarna. 2. Använd...

Pinterest
Search