DIY & handarbete

349 Pins
 1y
Collection by
Våra stickade små tomtenissar är lika söta på en dörr som tillsammans på en vägg. Du stickar dem snabbt och lätt av enkelt ullgarn på stickor nr 3 1/2. Följ vår stickbeskrivning via länken för att göra detta söta julpyssel själv!
Om man kan kalla en kudde 
lagom julig, så här det precis vad den här mysiga kudden är. Stickar den gör du själv och framsidans snökristall broderar du i efterhand. Följ vår beskrivning via länken för att göra den själv!
En smått hemlighetsfull tomte vill man väl ha till jul… En med lång luva och vitt skägg och som sprider fin stämning där han sitter och klurar! Du hittar vår stickbeskrivning via länken.

Sticka

90 Pins
Klassiska mormorsrutor går både snabbt och enkelt att virka själv. Virka en eller flera och njut av fina virkade plagg eller inredningsdetaljer! Du hittar virkmönster via länken.
Finaste filten har söta bollar i sidorna och du gör den själv. Den är virkad i ullgarn, så den värmer också rejält kyliga kvällar. Det är ett enkelt handarbete men är rejält och tar lite tid. Ta del av virkmönster via länken!
Ponchon ärsnygg, varm och praktisk. Virka den mysiga ponchon av stora mormorsrutor och få ett nytt älsklingsplagg som är lika snyggt till både jeans och vippkjol.

Virka

42 Pins
Om du vill ha ett snabbt och enkelt pyssel till jul, så har du det här! Sy en kökshandduk med dekorationsband. De enkla banden i rött och vitt gör kökshandduken julfin. Ihop med ett hembakat bröd har du den perfekta presenten när du ska på julfika. Ta del av vår beskrivning på hur du gör den själv via länken!
Med hobbyfilt och broderigarn syr du vinterfina saker som håller stilen många år framöver. Variera färgerna efter tycke och smak.
Har du stickade plagg som krympt eller blivit slitna kan du klippa ut hela delar att sy ett lyxigt lapptäcke av – återbruk på finaste sätt helt enkelt. Via länken hittar du hur du gör detta handarbete själv!

Sy

19 Pins
Stickad tomte i randig tröja och halsduk sitter på en sten. Det står sticka en söt jultomte på bilden och via länken finns stickmönster för att du ska kunna pryda hemmet med denna juldekoration själv. Diy, Tomte, Jul
Sticka en söt tomte som juldekoration
Julens finaste tomte har spralligt smala ben, ränder på den runda magen och toppig luva med tofs. Sticka honom och du kommer att ha en lika mysig som dekorativ stämningshöjare att plocka fram jul efter jul.
Virkat äpple hänger på en gren. Det står sticka och virka fint julpynt på bilden och via länken finns mönster för att du ska kunna göra den och andra fina julpynt själv. Glad
Sticka och virka fint julpynt
Roligt handarbete och julpyssel där du stickar och virkar söta små juläpplen, en glad liten snögubbe och guldkantad gullig trumma. Ta del av våra beskrivningar via länken!
Stickade tomtar hänger i girlang med händerna fästa i varandra. Det står sticka tomtenissar – snabbt och enkelt på bilden. Knitted Toys, Knitted Fabric, Knit Crochet, Yuletide, Knits, Knitting, Christmas, Inspiration, Amigurumi
Sticka tomtar – gratis stickmönster
Våra stickade små tomtenissar är lika söta på en dörr som tillsammans på en vägg. Du stickar dem snabbt och lätt av enkelt ullgarn på stickor nr 3 1/2. Följ vår stickbeskrivning via länken för att göra detta söta julpyssel själv!
En krämvit kudde med broderad snöflinga i svart ligger i vit soffa. Det står Sticka och brodera en härlig julkudde och via länken finns instruktioner på hur du gör detta handarbete själv hemma för att få en fin och mjuk juldekoration. Kalla
Enkelt julpyssel: Sticka och brodera julkudde
Om man kan kalla en kudde lagom julig, så här det precis vad den här mysiga kudden är. Stickar den gör du själv och framsidans snökristall broderar du i efterhand. Följ vår beskrivning via länken för att göra den själv!
Två lyktor i is står i snön. Det står Gör en vacker islykta – i 5 enkla steg på bilden och via länken finns instruktioner på hur du gör detta enkla diy själv hemma.
Gör en islykta i 5 steg – enkelt pyssel till jul och vinter
Gör en fin lykta som gnistrar på trappan. Eller gör flera som en varm allé fram till huset! Följ vår beskrivning via länken för att enkelt göra de frysta lyktorna själv.
Kuddar i from av hjärtan hänge rvid fönster. De är vita med broderi i rött där det står god jul, det juliga brodermönstret innehåller även små granar och stjärnor. Det står Julhjärtan med fina broderier på bilden och via länken finns en beskrivning på hur du gör detta handarbete själv hemma. Scandia, Scandinavian Christmas, Harness, God, Dekoration, Dios, Allah, The Lord
Julhjärtan med broderier – gratis mönster och beskrivning
Ett härligt julpyssel som blir en fin dekoration. Brodera våra mönster och sy ihop – du följer enkelt vår beskrivning via länken!
En vit tygduk med fransar längs ändarna. Duken är vit med juligt mönster i rött och blått. Det står korsstygnsduk med julmönster på bbilden och via länken finns en mall för att du ska kunna göra detta broderi själv hemma för att få en julduk att pryda hemmet med.
Klassisk julduk med broderi
Brodera en fin korsstygnsduk med julmönster! Du hittar det vackra brodermönstret och tillhörande beskrivning via länken.
Pynta klassisk adventsljusstake – 3 fina tips
Pynta klassisk adventsljusstake – 3 fina tips
Pynta klassisk adventsljusstake – 3 fina tips
Pynta klassisk adventsljusstake – 3 fina tips
Med hjälp av klassiskt tårtpapper, några fina julgranskulor och lite granris förvandlar du en traditionell adventsljusstake till ett lika mysigt som vackert blickfång. Den extra sköna julstämningen får du på köpet! Läs hur du gör det dekorativa julpysslet via länken.
En broderad tavla med en hycacint som motiv. Det står Brodera tavla med hyacint på bilden och via länken finns en beskrivning och mönster på motivet så att du kan brodera själv hemma.
Brodera julig tavla med hycacint
Rött och vitt i all ära – även andra färger skapar härlig julkänsla. Brodera vår vackra hyacint på mörk textil och känn hur julen närmar sig med varje stygn! Du hittar mall och instruktion på hur du broderar den själv via länken.
En tygkasse i mörkblått hänger på dörrhandtag. Påsen har en broderad blomsterkrans som mönster. Det står broder tygkasse med blomsterkrans på bilden och via länken finns instruktion på hur du gör den själv hemma. Lilac
Brodera tygkasse med blomsterkrans
Brodera vår fint blommande krans och vackra hyacint på mörk textil. du hittar mönster och beskrivning via länken!
Julpyssel ligger och står utspritt på bord. Det är granar av papper och stjärnor av papper. Det står 4 enkla julpyssel med papper på bilden och via länken finns tips på hur du gör fina julpyssel med papper. Lim, Diy Crafts, Make Your Own, Homemade, Craft, Diy Artwork, Diy Crafts Home
Enkla julpyssel med papper – för barn och vuxna
Papperspyssel till julen är för alla – både barn och vuxna Plocka fram papper i fina färger, snören och lim, så har du det som behövs för att göra klassiskt pynt på nytt och vackert vis. Läs mer om hur du gör via länken!
Paket med naturligt inslagspapper har prytts av kvistar som ser ut som granar. Det står Dekorera julklappar med vintergröna kvistar på bilden och via länken kan du läsa mer om hur du gör detta julpyssel själv hemma för att slå in fina julklappar under granen. Diy Weihnachten, Gift Wrapping, Table Decorations, Gifts, Band, Christmas Presents, Ideas For Christmas
Dekorera julklappar med granris och andra gröna kvistar
Grannaste paketen pryds av små minigranar och du gör dem snabbt och enkelt med hjälp av en limpistol. Band och toppstjärna hittar du i hobbyaffären. Läs mer om detta enkla julpyssel via länken!
En stickad tomte med olivgrön luva och samma färg på benen. Det står sticka en sötnos till tome på bilden och via länken finns en stickbeskrivning på hur du stickar den själv för att få en fin juldekoration hemma. Christmas Crochet, Till, Yarn, Gloves, Tricot, Breien, Stricken
Sticka tomte med mosstickad luva – gratis stickbeskrivning
En smått hemlighetsfull tomte vill man väl ha till jul… En med lång luva och vitt skägg och som sprider fin stämning där han sitter och klurar! Du hittar vår stickbeskrivning via länken.
En kvinna sitter med barn i knät. De tittar på varandra och bär varsin stickad mössa i grått och gult. Det står sticka en fint mönstrad mössa på bilden och via länken finns stickbeskrivning på hur du stickar dessa mössor själv. Fashion, Crochet, Hats, Crochet Hats
Sticka en fint mönstrad mössa – till barn eller vuxen
Sticka en snygg och skön mössa! Här får du beskrivning på två mössor med olika mönster och i två olika färgkombinationer. Båda finns i storlekar för både barn och vuxna. Du hittar stickmönster via länken.
Beige stickad tröja med mönstrat ok på en man som siter på stenmur. Det står sticka tröja med mönstrat ok på bilden och via länken finns stickmönster på hur du gör den själv. Men Sweater, Sweaters, Moda, Fashion Styles, Men's Knits, Sweater, Fashion Illustrations, Sweatshirts
Sticka tröja med mönstrat ok – stickmönster
Sticka den supersnygga tröjan känd från ett av juletidens mest populära mysprogram! Lika snygg på tjejer som på killar, stickad i ekologisk ull på stickor nr 4 1/2.
Kvinna bär stickad tröja med mönstrat ok. Det står sticka vacker och värmande lusetröja på bilden och via länken finns en beskrivning på hur du stickar denna lusekofta själv. Christmas Sweaters, Christmas Jumper Dress, Tacky Sweater
Sticka lusetröja – stickad tröja med mönstrat ok
Håll dig varm i en stickad klassiker med vackert mönsterstickat ok och fin, lite vidare halsringning. Du hittar gratis stickmönster via länken!
Kvinna med brunt hår bär stickade vantar och stickad mössa i vackert julmönster med röda hjärtan. Det står sticka vantar och mössa med julmönster på bilden och via länken finns en stickbeskrivning för att du ska kunna sticka setet själv. Winter Hats, Threading, Knitting Hats
Mössa och vantar med julmönster – stickbeskrivning
Sticka vinterns snyggaste set i värmande och mjukt ullgarn – till dig själv eller till någon du tycker om. Man kan ju inte bli annat än glad när man traskar runt med en massa hjärtan på huvudet och händerna! Du hittar vårt stickmönster via länken.
En ljusslinga gjord av ljusslinga med led-lampor och pingsbollar. Det står Så enkelt och billigt gör du en egen ljusslinga på bilden och via länken finns instruktioner på hur du gör den själv hemma som fin dekoration till granen eller annan plats i jul. Stellenbosch, Mall, Home Decor, Manualidades, Decoration Home, Room Decor, Home Interior Design, Dinner Table Decorations
Gör egen ljusslinga till julgranen – enkelt och billigt
Av en vanlig ljusslinga med små LED-lampor kan du göra finaste julgransslingan. Ett snabbt och helt lysande julpyssel! Läs hur du gör via länken.
Julpyssla med papper – fint mönster står det på denna bild där fina juliga kort ligger på varandra. Book Cover, Bricolage, Do It Yourself, Diys, Crafting
Julkort med fina mönster – skriv ut och dekorera
Gör tändsticksaskarna julfina eller skriv ut söta julklappsetiketter. Med våra rara motiv pyntar du julfint på enklaste sätt. Du hittar våra julkort via länken!
Julklappar inslagna i presenpåsar av tyg där det står god jul på två av tre stycken. Den andra har snöflingor som mönster. Det står Sy presentpåsar till julklapparna på bilden och via länken finns instruktioner på hur du gör detta handarbete själv hemma. Bed Pillows, Pillows
Sy presentpåsar till julklapparna – miljövänligt val
Slipp det onödiga papperskaoset under granen i år. Förbered årets julklappsinslagning på finaste sätt som dessutom är snällt mot miljön. Sy påsar och etiketthållare av linne från gömmorna, dina egna eller som du fyndat i loppisbutiken.
En snögibbe gjord av stickade tröjor med halsduk och mössa står i vinterlandskap. Det står Gör snögubbe av gamla stickade tröjor på bilden av via länken finns en instruktion på hur du gör den själv som ett roligt pyssel till vinter och jul. Burlap Bag, Reusable Tote Bags, Teddy Bear, Toys, Animals, Activity Toys, Animales, Animaux
DIY: Gör snögubbe av stickade tröjor – dekoration till julen och vintern
Du behöver varken snö eller minusgrader för att kunna stoltsera med en snögubbe på tomten. Med gamla stickade tröjor, lite restgarn och några avlagda kläder trollar du enkelt fram en välkomnande vän i vintertid. Läs hur du gör via länken!
Juldekorationer hänger på kvistar. De är vita trianglar med stjärnmönster där det står god jul. Det står julpyssel till granen – enkla godisgömmor på bilden och via länken finns beskrivning på hur du enkelt syr dem själv. Triangles, Novelty Christmas, Christmas Ornaments, Holiday Decor, Christmas Jewelry, Christmas Decorations
DIY: Sy godisgömmor – julpyssel till julgranen
Sy enkla godisgömmor att hänga i granen. Ett snabbt julpyssel med ett sött avslut. Du hittar våra instruktioner via länken!
Julklappar står inslagna på en vacker gammal bänk. Det står Fina julklappar – med ting från loppis och naturen på bilden och via länken finns tips på hur du kan göra. Sake, Tips, Gustav
Slå in vackra julklappar – med saker från loppis och naturen
Satsa på miljövänliga och vackra alternativ när du slår in julklapparna. Här ger loppiskungen Gustav Broström dig sina bästa tips! Du hittar tipsen via länken.
En mobil, julkrans, hänger framför grön vägg. Den runda kransen är klädd i tallkvistar och nedtår hänger kottar i olika höjd. Det står Julfin mobil med kottar – så gör du på bilden och via länken finns instruktioner på hur du gör den själv. Pepparkakor, Counseling
Gör en mobil av kottar – enkel och fin dekoration till jul
Gör så här: Använda en broderiram eller något annat cirkelformat. Klä den med tallkvistar, fäst dem med spoltråd eller tunn ståltråd. Knyt fast kottar i olika storlekar på en garntråd i fin färg. Häng upp mobilen med silkesband. Tips! Torkade apelsinskivor eller pepparkakor kan bli fina att hänga i julmobilen. P.S. Du hittar fler enkla och gröna julpyssel via länken!
Genomskinliga julkulor med grankvistar eukalyptysblad ligger på ett bord med duk, omkring ligger fler gröna kvistar och blad. Det står Gör egna gröna julgranskulor på bilden och via länken kan du läsa hur du gör detta pyssel själv. Terrarium, Terrariums
Dekorera genomskinliga julkulor med kvistar och löv
Med saker från naturen kan du göra fina julkolor att dekorera hemmet med i jul. De vackra julkulorna kan du lägga i en glasvas eller i en skål om du vill ha ett stämningsfullt arrangemang. De går också att hänga i granen eller i fönstret. Du hittar fler tips på juldekorationer att göra själv via länken!
Beige kökshandduk med dekorativt band i rött och vitt ligger över bröd på en skärbräda. Det står sy en fin kökshandduk till jul på bilden och via länken finns en sybeskrivninh på hur du gör den själv hemma. Towel, Ska
Sy till jul – fin kökshandduk med dekorativt band
Om du vill ha ett snabbt och enkelt pyssel till jul, så har du det här! Sy en kökshandduk med dekorationsband. De enkla banden i rött och vitt gör kökshandduken julfin. Ihop med ett hembakat bröd har du den perfekta presenten när du ska på julfika. Ta del av vår beskrivning på hur du gör den själv via länken!
Runda dekorationer i rött och vitt som är sydda av filt. Det står sy av filt: klassiskt i rött och vitt på bilden och via länken finns en beskrvning på hur du gör dem själv hemma som ett fint och dekorativt julpyssel. Beach Mat, Outdoor Blanket
Sy av filt: Klassiskt i rött och vitt
Med hobbyfilt och broderigarn syr du vinterfina saker som håller stilen många år framöver. Variera färgerna efter tycke och smak.
Flera mormorsrutor i olika färger ligger utspridda över bilden. Det står så vrikar du klassiska mormorsrutor och via länken finns beskrivning på hur du virkar dem. Knitting Patterns, Crochet Patterns, Textiles, Granny Square, Dna, Presents, Blanket
Mormorsrutor – så virkar du det vackra mönstret
Klassiska mormorsrutor går både snabbt och enkelt att virka själv. Virka en eller flera och njut av fina virkade plagg eller inredningsdetaljer! Du hittar virkmönster via länken.
En röd filt ligger över tunna. På kortsidorna har pläden mjuka bollar. Det står virka en pläd med bollar i kortsidorna på bilden och via länken finns beskrivning på hur man virkar detta handarbete själv. Garner, Tid, Ganchillo, Blankets, Cover, Crocheting, Comforters
Virka pläd – fin till jul och resten av året
Finaste filten har söta bollar i sidorna och du gör den själv. Den är virkad i ullgarn, så den värmer också rejält kyliga kvällar. Det är ett enkelt handarbete men är rejält och tar lite tid. Ta del av virkmönster via länken!
Kvinna står vid gröna buskor klädd i virkad poncho med mormorsrutor i färgglada färger. Det står virka poncho av mormorsrutor på bilden och via länken finns en beskrivninh på hur man virkar detta plagg själv som ett handarbetsprojekt. Jeans, Denim, Denim Pants, Denim Jeans
Virka poncho av mormorsrutor – virkmönster
Ponchon ärsnygg, varm och praktisk. Virka den mysiga ponchon av stora mormorsrutor och få ett nytt älsklingsplagg som är lika snyggt till både jeans och vippkjol.