Högtider & fest

120 Pins
 1y
Collection by

Påsk

41 Pins
Vi visar hur du gör en krans till håret och en hängande krans över bordet med asplöv som bas. Du får också tips på hur du gör en liten äng till bordet av ängsblommor och dekorativt gräs och hur du gör en gräsbukett att dekorera ryggstödet med. Lär dig även hur du gör en blomstertårta och små kuvertkransar till bordet.

Midsommar

9 Pins
Gör en klassisk pumpalykta! Du behöver pumpa, sked, kniv, papper med ritat mönster och ljus. Gör så här: 1. Skär av ett lock på toppen av pumpan. Lägg locket åt sidan. 2. Gröp ur innanmätet med sked. 3. Dags att göra mönstret! Det underlättar om du ritar mönstret på pumpan innan du börjar skära. Vill du ha en mer traditionell pumpalykta skär du försiktigt ut ögon, näsa och mun. 4. Tänd ett ljus och sätt ner i din lykta. Du kan använda levande ljus eller praktiska led-ljus. Lägg på locket.
Gör en fin krans med lingonris, ljung, nyponkvistar och små pumpor som dekorativt får hänga ner i mitten av kransen. Läs hur du gör steg för steg via länken! Perfekt till halloween för att matcha din pumpalykta.
Istället för den klassiska pumpagubben kan du enkelt göra din egna lykta med hjälp av en borrmaskin. Så här gör du steg-för-steg. Få även reda på olika sorters pumpor som går att använda till matlagning.

Halloween

7 Pins
Papperspyssel till julen är för alla – både barn och vuxna Plocka fram papper i fina färger, snören och lim, så har du det som behövs för att göra klassiskt pynt på nytt och vackert vis. Läs mer om hur du gör via länken!
Ett härligt julpyssel som blir en fin dekoration. Brodera våra mönster och sy ihop – du följer enkelt vår beskrivning via länken!
Om man kan kalla en kudde 
lagom julig, så här det precis vad den här mysiga kudden är. Stickar den gör du själv och framsidans snökristall broderar du i efterhand. Följ vår beskrivning via länken för att göra den själv!

Jul

47 Pins
Stickad tomte i randig tröja och halsduk sitter på en sten. Det står sticka en söt jultomte på bilden och via länken finns stickmönster för att du ska kunna pryda hemmet med denna juldekoration själv. Diy, Tomte, Jul
Sticka en söt tomte som juldekoration
Julens finaste tomte har spralligt smala ben, ränder på den runda magen och toppig luva med tofs. Sticka honom och du kommer att ha en lika mysig som dekorativ stämningshöjare att plocka fram jul efter jul.
Virkat äpple hänger på en gren. Det står sticka och virka fint julpynt på bilden och via länken finns mönster för att du ska kunna göra den och andra fina julpynt själv. Glad
Sticka och virka fint julpynt
Roligt handarbete och julpyssel där du stickar och virkar söta små juläpplen, en glad liten snögubbe och guldkantad gullig trumma. Ta del av våra beskrivningar via länken!
Julpyssel ligger och står utspritt på bord. Det är granar av papper och stjärnor av papper. Det står 4 enkla julpyssel med papper på bilden och via länken finns tips på hur du gör fina julpyssel med papper. Lim, Diy Crafts, Make Your Own, Homemade, Craft, Diy Artwork, Diy Crafts Home
Enkla julpyssel med papper – för barn och vuxna
Papperspyssel till julen är för alla – både barn och vuxna Plocka fram papper i fina färger, snören och lim, så har du det som behövs för att göra klassiskt pynt på nytt och vackert vis. Läs mer om hur du gör via länken!
Kuddar i from av hjärtan hänge rvid fönster. De är vita med broderi i rött där det står god jul, det juliga brodermönstret innehåller även små granar och stjärnor. Det står Julhjärtan med fina broderier på bilden och via länken finns en beskrivning på hur du gör detta handarbete själv hemma. Scandia, Scandinavian Christmas, Harness, God, Dekoration, Dios, Allah, The Lord
Julhjärtan med broderier – gratis mönster och beskrivning
Ett härligt julpyssel som blir en fin dekoration. Brodera våra mönster och sy ihop – du följer enkelt vår beskrivning via länken!
En krämvit kudde med broderad snöflinga i svart ligger i vit soffa. Det står Sticka och brodera en härlig julkudde och via länken finns instruktioner på hur du gör detta handarbete själv hemma för att få en fin och mjuk juldekoration. Kalla
Enkelt julpyssel: Sticka och brodera julkudde
Om man kan kalla en kudde lagom julig, så här det precis vad den här mysiga kudden är. Stickar den gör du själv och framsidans snökristall broderar du i efterhand. Följ vår beskrivning via länken för att göra den själv!
Paket med naturligt inslagspapper har prytts av kvistar som ser ut som granar. Det står Dekorera julklappar med vintergröna kvistar på bilden och via länken kan du läsa mer om hur du gör detta julpyssel själv hemma för att slå in fina julklappar under granen. Diy Weihnachten, Gift Wrapping, Table Decorations, Gifts, Band, Inspiration, Christmas Presents, Ideas For Christmas
Dekorera julklappar med granris och andra gröna kvistar
Grannaste paketen pryds av små minigranar och du gör dem snabbt och enkelt med hjälp av en limpistol. Band och toppstjärna hittar du i hobbyaffären. Läs mer om detta enkla julpyssel via länken!
Stickade tomtar hänger i girlang med händerna fästa i varandra. Det står sticka tomtenissar – snabbt och enkelt på bilden. Knitted Toys, Knitted Fabric, Knit Crochet, Yuletide, Knits, Knitting, Christmas, Amigurumi
Sticka tomtar – gratis stickmönster
Våra stickade små tomtenissar är lika söta på en dörr som tillsammans på en vägg. Du stickar dem snabbt och lätt av enkelt ullgarn på stickor nr 3 1/2. Följ vår stickbeskrivning via länken för att göra detta söta julpyssel själv!
En vit tygduk med fransar längs ändarna. Duken är vit med juligt mönster i rött och blått. Det står korsstygnsduk med julmönster på bbilden och via länken finns en mall för att du ska kunna göra detta broderi själv hemma för att få en julduk att pryda hemmet med.
Klassisk julduk med broderi
Brodera en fin korsstygnsduk med julmönster! Du hittar det vackra brodermönstret och tillhörande beskrivning via länken.
Två lyktor i is står i snön. Det står Gör en vacker islykta – i 5 enkla steg på bilden och via länken finns instruktioner på hur du gör detta enkla diy själv hemma.
Gör en islykta i 5 steg – enkelt pyssel till jul och vinter
Gör en fin lykta som gnistrar på trappan. Eller gör flera som en varm allé fram till huset! Följ vår beskrivning via länken för att enkelt göra de frysta lyktorna själv.
Julrosor hänger på gren i mossklot. Blommorna är nedstoppade i mossa i en japansk blomsterdekoration enligt metoden kokedama. Det står Japansk blomsterkonst med julros och hyacint på bilden och via länken finns instruktioner på hur du gör dessa fina juldekorationer själv hemma. Kokedama
Gör kokedama med julros och hyacint – japansk blomsterkonst
Gör vackra blomsterarrangemang till jul! Bädda in doftande hyacinter, vackra julrosor och knubbiga suckulenter i mjukaste mossa. Julpynta med kokedama – underbara mossklot som är roliga att göra. Vi visar dig – steg för steg.
En stickad tomte med olivgrön luva och samma färg på benen. Det står sticka en sötnos till tome på bilden och via länken finns en stickbeskrivning på hur du stickar den själv för att få en fin juldekoration hemma. Christmas Crochet, Till, Yarn, Gloves, Tricot, Breien, Stricken
Sticka tomte med mosstickad luva – gratis stickbeskrivning
En smått hemlighetsfull tomte vill man väl ha till jul… En med lång luva och vitt skägg och som sprider fin stämning där han sitter och klurar! Du hittar vår stickbeskrivning via länken.
En snögibbe gjord av stickade tröjor med halsduk och mössa står i vinterlandskap. Det står Gör snögubbe av gamla stickade tröjor på bilden av via länken finns en instruktion på hur du gör den själv som ett roligt pyssel till vinter och jul. Burlap Bag, Reusable Tote Bags, Teddy Bear, Toys, Animals, Activity Toys, Animales, Animaux
DIY: Gör snögubbe av stickade tröjor – dekoration till julen och vintern
Du behöver varken snö eller minusgrader för att kunna stoltsera med en snögubbe på tomten. Med gamla stickade tröjor, lite restgarn och några avlagda kläder trollar du enkelt fram en välkomnande vän i vintertid. Läs hur du gör via länken!
Juldekorationer hänger på kvistar. De är vita trianglar med stjärnmönster där det står god jul. Det står julpyssel till granen – enkla godisgömmor på bilden och via länken finns beskrivning på hur du enkelt syr dem själv. Triangles, Novelty Christmas, Christmas Ornaments, Holiday Decor, Home Decor, Decoration Home, Room Decor, Christmas Jewelry, Christmas Decorations
DIY: Sy godisgömmor – julpyssel till julgranen
Sy enkla godisgömmor att hänga i granen. Ett snabbt julpyssel med ett sött avslut. Du hittar våra instruktioner via länken!
En ljusslinga gjord av ljusslinga med led-lampor och pingsbollar. Det står Så enkelt och billigt gör du en egen ljusslinga på bilden och via länken finns instruktioner på hur du gör den själv hemma som fin dekoration till granen eller annan plats i jul. Stellenbosch, Mall, Manualidades, Home Interior Design, Dinner Table Decorations
Gör egen ljusslinga till julgranen – enkelt och billigt
Av en vanlig ljusslinga med små LED-lampor kan du göra finaste julgransslingan. Ett snabbt och helt lysande julpyssel! Läs hur du gör via länken.
Kvinna med brunt hår bär stickade vantar och stickad mössa i vackert julmönster med röda hjärtan. Det står sticka vantar och mössa med julmönster på bilden och via länken finns en stickbeskrivning för att du ska kunna sticka setet själv. Winter Hats, Crochet Hats, Fashion, Threading, Knitting Hats, Moda, Fashion Styles, Fashion Illustrations
Mössa och vantar med julmönster – stickbeskrivning
Sticka vinterns snyggaste set i värmande och mjukt ullgarn – till dig själv eller till någon du tycker om. Man kan ju inte bli annat än glad när man traskar runt med en massa hjärtan på huvudet och händerna! Du hittar vårt stickmönster via länken.