Skönhet & mode

7 Pins
 2y
Collection by
Plötsligt är de där – de irriterande skäggstråna på hakan, överläppen och kanske på kinderna. Vad gör man om man inte vill ha dem där? Vi har frågat proffsen som ger dig bästa råden! Läs mer via länken. Movie Posters, Fashion Styles, Film Poster, Billboard, Film Posters
Oönskad hårväxt i ansiktet? Så här tar du bort det!
Plötsligt är de där – de irriterande skäggstråna på hakan, överläppen och kanske på kinderna. Vad gör man om man inte vill ha dem där? Vi har frågat proffsen som ger dig bästa råden! Läs mer via länken.
Fett hår? Här är några vanliga misstag som kanske orsakar det!
Känns det som att ditt hår alltid är fett och smutsigt, trots att du just har tvättat det? Det kan ha att göra med hur du tvättar och stylar det.
Så gör du manikyr hemma – med ett proffsigt resultat
Skäm bort dina naglar med en lyxig manikyr. Den här guiden visar enkelt hur du kan lyckas göra manikyr själv hemma!
Spruckna hälar och nariga fotsulor – det är både obekvämt och mindre härligt att visa fötterna när huden känns lika återfuktad som en öken. Skäm bort dig med de här fyra stegen så får du snart mjuka fötter igen! Upp, Visa
Torra fötter – guide i fyra steg för att mjuka upp
Spruckna hälar och nariga fotsulor – det är både obekvämt och mindre härligt att visa fötterna när huden känns lika återfuktad som en öken. Skäm bort dig med de här fyra stegen så får du snart mjuka fötter igen!
Lär dig tekniken som du kan göra hemma och som gör dig kvitt pormaskar och ger dig klarare hud både på lång och kort sikt.
Bli av med pormaskar hemma – bästa metoden
Lär dig tekniken som du kan göra hemma och som gör dig kvitt pormaskar och ger dig klarare hud både på lång och kort sikt.
Om man vill få slätare hud som håller sig snygg länge kan det vara en bra idé att skrubba den ibland. Vi berättar varför! High Socks, Knee High Sock, Gloves, Hud, Thigh High Socks, Stockings
Därför är det så bra att skrubba kroppen – 5 anledningar
Om man vill få slätare hud som håller sig snygg länge kan det vara en bra idé att skrubba den ibland. Vi berättar varför!
Visste du att du enkelt kan göra eget schampo och tvättmedel med en blomma som växer vilt över hela Sverige? Den multi-talangfulla blomman heter såpnejlika och blommar från juli till september. Vi har gjort en guide som visar hur du går tillväga för att enkelt göra dina naturliga tvättprodukter! Condiments, September, Food, Essen, Meals, Yemek, Eten
Så gör du enkelt schampo och tvättmedel – med såpnejlika
Visste du att du enkelt kan göra eget schampo och tvättmedel med en blomma som växer vilt över hela Sverige? Den multi-talangfulla blomman heter såpnejlika och blommar från juli till september. Vi har gjort en guide som visar hur du går tillväga för att enkelt göra dina naturliga tvättprodukter!