Levain är det franska ordet för surdeg. Det är helt enkelt ett ljust bröd bakat på surdeg av vete eller råg. Jag tillsätter även färsk jäst i min levain m...

Levain is the French word for sourdough. It is simply a light bread baked from sourdough made from wheat or rye. I also use fresh yeast in my sourdough, b.

Surdegsknäckebröd med rapsmjöl

- Surdegsknäcke med raps - sourdough crispbread - knäckebröd, instead of safflor-flour,- use rye/spelt wholegrain flour and use safflor oil in the dough.

Grova rågfrallor med surdeg (swedish recipe)

Grova rågfrallor

6 saker som gör att din surdeg inte blir som den ska

6 saker som gör att din surdeg inte blir som den ska

Sébastiens recept på kanelbullar är beräknat till 15 st bullar.

Sébastiens kanelbullar

- Sébastiens Kanelbullar - "den franska bager" - a cinnamon bun/kanelbulla baked with both white sourdough and yeast

Surdeg förbättrar jäsningen och höjer brödets kvalitet. Den ger god, frisk och syrlig smak och ger ett trevligt tuggmotstånd. Brödet får täta porer och et...

What exactly is sourdough and how do you take care of it?

Surdeg Vetekross bullar

Surdeg Vetekross bullar

Saffransbullar med surdeg by paindemartin, via Flickr (Swedish recipe)

Saffransbullar med surdeg by paindemartin, via Flickr (Swedish recipe)

Davids kanelbullar med surdeg

Davids kanelbullar med surdeg

David, Lchf, Muffin, Kitchens, Muffins

Pinterest
Search