Världens godaste kladdkaka | Bakverk och Fikastunder | Bloglovin'

Världens godaste kladdkaka (Fikastunder)

Enkel och lyxig efterrätt.

Baileys Cookies and Cream Parfait

Baileys Cookies and Cream Parfaits – Homemade Hooplah Layered chocolate and Baileys cream paired with crumbled Oreo cookies. These Baileys Cookies and Cream Parfaits are the perfect weekend retreat!

Festens höjdpunkt! Frisk och smakrik passionsmoussetårta på en läcker, smulig Oreobotten.

Festens höjdpunkt! Frisk och smakrik passionsmoussetårta på en läcker, smulig Oreobotten.

Chokladkolapaj

Chocolate Salted Caramel - buttery almond crust, gooey salted caramel and bittersweet chocolate ganache, all garnished with salted crystals.

Det är chokladigt, det är fruktigt syrligt, det är krämigt och bjuder samtidigt på sött tuggmotstånd. Denna frysta choklad- och passionsfrukttårta får vilken dessertälskare som helst på fall. Bäst är att du kan förbereda den i god tid och ha på lut i frysen.

Det är chokladigt, det är fruktigt syrligt, det är krämigt och bjuder samtidigt på sött tuggmotstånd. Denna frysta choklad- och passionsfrukttårta får vilken dessertälskare som helst på fall. Bäst är att du kan förbereda den i god tid och ha på lut i frysen.

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Ännu en till smarrig fudge som vi gjorde häromdagen, vi vände ner en mörk mintchoklad. Det bästa med sådana här fudger är att du kan ta vilken choklad som helst, välj den du gillar bäst. Dock är jag lite anti blockchoklad när jag bakar – jag väljer alltid ”god” kvalitets … Läs mer

Ännu en till smarrig fudge som vi gjorde häromdagen, vi vände ner en mörk mintchoklad. Det bästa med sådana här fudger är att du kan ta vilken choklad som helst, välj den du gillar bäst. Dock är jag lite anti blockchoklad när jag bakar – jag väljer alltid ”god” kvalitets … Läs mer

Här kommer det ! Receptet på den absolut godaste långpannechokladkakan !! Den blir lixom som en blandning mellan kladdkaka och mjuk "sockerkakskaka" . Den blir kompakt, saftig & lagom kladdig ;) Eftersom vi bakar 3 sorter på jobbet varje dag så kan jag säga att jag testat en

Här kommer det ! Receptet på den absolut godaste långpannechokladkakan !! Den blir lixom som en blandning mellan kladdkaka och mjuk "sockerkakskaka" . Den blir kompakt, saftig & lagom kladdig ;) Eftersom vi bakar 3 sorter på jobbet varje dag så kan jag säga att jag testat en

Om du inte prövat kola med pepparkakssmak är det god tid nu. Pepparkakskola går snabbt att laga – under 45 minuter. Du följer den klassiska julkolans recept och adderar bara 2 tsk pepparkakskryddor. Smaskens.

Om du inte prövat kola med pepparkakssmak är det god tid nu. Pepparkakskola går snabbt att laga – under 45 minuter. Du följer den klassiska julkolans recept och adderar bara 2 tsk pepparkakskryddor. Smaskens.

Julens favoritkola är en riktigt seg och mjuk chokladkola som slår det mesta i godisväg. Den här måste jag göra en tre, fyra gånger under december - eftersom den alltid försvinner på något mystiskt vis. Vill du ha en riktigt seg och mjuk kola ska du koka smeten till 120°C, för mellanmjuk kola

Julens favoritkola är en riktigt seg och mjuk chokladkola som slår det mesta i godisväg. Den här måste jag göra en tre, fyra gånger under december - eftersom den alltid försvinner på något mystiskt vis. Vill du ha en riktigt seg och mjuk kola ska du koka smeten till 120°C, för mellanmjuk kola

Leilas tips! Till det här receptet behöver du en elektronisk stektermometer. När du kokar sockret är det bra att sänka temperaturen lite när den närmar sig 116 grader. Då har man koll på att den inte går över 116 grader. Ju längre sockret kokar desto fastare kolafudge, men det sker med mycket små marginaler. Var försiktig så att du inte bränner dig på den heta kolasmeten.

Leilas tips! Till det här receptet behöver du en elektronisk stektermometer. När du kokar sockret är det bra att sänka temperaturen lite när den närmar sig 116 grader. Då har man koll på att den inte går över 116 grader. Ju längre sockret kokar desto fastare kolafudge, men det sker med mycket små marginaler. Var försiktig så att du inte bränner dig på den heta kolasmeten.

Pinterest
Search