Baka ett härligt surdegsbröd med en underbart knaprig skorpa.

Baka ett härligt surdegsbröd med en underbart knaprig skorpa.

Levain är det franska ordet för surdeg. Det är helt enkelt ett ljust bröd bakat på surdeg av vete eller råg. Jag tillsätter även färsk jäst i min levain m...

Levain is the French word for sourdough. It is simply a light bread baked from sourdough made from wheat or rye. I also use fresh yeast in my sourdough, b.

Surdegsbröd med rågmjöl anses vara mer hälsosamma eftersom surdegsprocessen gör att syror i mjölet bryts ner så att olika näringsämnen blir mer lätttillgängliga för kroppen. Dessutom har surdegsbröd längre hållbarhet än bröd som inte är bakade med surdeg.

On day one, beat the water, flour and honey together to form a smooth paste, place inside a glass jar. Cover with clingfilm and let stand at room temper.

Ljuvligaste knäcke på surdeg

Ljuvligaste knäcke på surdeg

Kanelbullar bakade på surdeg

Kanelbullar bakade på surdeg

8291515001_bb78a04fbd_z

8291515001_bb78a04fbd_z

Mat och odla: Nytt surdegsbröd - Levain

Mat och odla: Nytt surdegsbröd - Levain

Mörkt surdegsbröd

Mörkt surdegsbröd

Basic surdegs bröd med lite jäst

Basic surdegs bröd med lite jäst

Hassel- och valnötsbröd

Hassel- och valnötsbröd

French Loaf

Pinterest
Search