kolhydrater

Collection by Amanda Karlsson

9 
Pins
 • 
14 
Followers
Amanda Karlsson
Stek svampen i olivolja några minuter. Lägg i vitlök och fräs ytterligare någon minut. Häll på vin och låt koka ihop någon minut. Blanda med nykokt pappardelle, rucola och parmesanost. Smaka av med vit tryffelolja, salt och svartpeppar.

Pasta med svamp, tryffelolja och parmesan

Nykokt pasta med stekta kantareller, tryffelolja, rucola och parmesan

Koka pastan enligt förpackningens instruktioner. Stek svampen gyllenbrun i olivolja i en stekpanna. Tillsätt vitlöken mot slutet. Häll på grädde och låt koka upp. Vänd ner svampen, persilja och ost i den nykokta pastan. Smaksätt med tryffelolja, salt och peppar.

Pasta Pappardelle med champinjoner och tryffelolja

·
162 reviews
·
30 minutes
·

Svampsmaken kommer till sin rätt i pappardelle med champinjoner och tryffelolja.

Koka pastan "al dente" enligt anvisningarna på förpckningen. Riv zucchinin grovt på ett rivjärn. Stek den i olivolja i en stekpanna tills den har fått lite färg. Tillsätt vitlök och stek i ytterligare någon minut. Blanda zucchinin med den nykokta pastan, citronskal, pistaschnötter, perslja och den rivna osten. Smaksätt med salt och peppar.

Pasta med zucchini och pistaschnötter

Pasta con zucchini. En härlig pastarätt med gröna smaker av zucchini, pistagenötter och persilja.

Koka pastan enligt anvisning på paketet. Fräs spenat och vitlök i olivolja. Blanda med pasta och pinjenötter. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner mozzarellan precis innan servering.

Pasta med spenat, mozzarella och pinjenötter

Pasta med fräst färsk spenat och vitlök med pinjenötter och krämig mozzarella på toppen. En god och enkel pasta när du har ont om tid.

Koka pastan enligt anvisning på paketet. Stek champinjoner och zucchini i olivolja på hög värme några minuter. Lägg i vitlök, lök och chili och stek ytterligare några minuter. Blanda med pasta och smaka av med salt och peppar. Avsluta med persilja och servera med nyriven parmesanost.

Radiatori med zucchini, champinjoner och chili

Chili, zucchini, champinjoner, vitlök och pasta - och mycket parmesan på toppen!

Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Fräs vitlök och chili i olivolja utan att det tar färg. Blanda med pasta, tapenade, persilja, riven ost och smaka av med citronsaft, svartpeppar och eventuellt lite salt.

Pasta fiori med tapenade, chili och persilja

Snabblagad vegetarisk pasta som passar utmärkt till vardagen. Tapenade med oliver och kapris ger fin smak till pastan och chili ger extra hetta.

Skär ner salsicciakorven och stek några minuter i olivolja. Tillsätt vitlök och stek ytterligare någon minut. Häll i tomater och vitt vin och låt koka ihop ca 3 minuter. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Koka med haricots verts sista minuterna. Blanda sedan med såsen och smaka av med salt och peppar.

Pasta Pappardelle med gröna bönor och salsiccia

·
70 reviews
·
30 minutes
·

Pasta med en lätt tomatsås med vitt vin och stekt salsiccia och som toppas med nykokta gröna bönor.

Bryn köttfärsen i olivolja i en stekpanna. Tillsätt lök, vitlök och chili och stek ytterligare någon minut. Rör i tomatpuré, buljongtärning och vatten. Låt koka ihop i ca 15 minuter. Koka pastan ”al dente” enligt förpackningens anvisningar. Stek auberginen gyllenbrun i lite olivolja i en stekpanna. Rör ner köttfärsen. Smaksätt med persilja, salt och peppar. Blanda färsen med den nykokta pastan. Servera med riven parmesan.

Ragù på nötfärs och aubergine

Ragù på nötfärs med aubergine, chili och vitlök. God och mustig köttfärssås som passar utmärkt med pasta.

Fräs vitlök i olivolja några minuter utan att den får färg. Häll på tomater, vin, vatten. Krydda med lite strösocker, salt och peppar. Lägg i basilika och låt puttra ca 25 minuter. Smaka av igen. Blanda med nykokt pasta. Servera med nyriven parmesan och lite god olivolja att ringla över.

Pennette Rigate med italiensk, fyllig tomatsås

Klassisk vegetarisk pasta med tomatsås. Hemligheten med den goda såsen är att välja goda tomater och låta alla smakerna puttra ihop sig ordentligt.