Pinterest • Världens idékatalog

kolhydrater

9 Pins13 Följare

Bryn köttfärsen i olivolja i en stekpanna. Tillsätt lök, vitlök och chili och stek ytterligare någon minut. Rör i tomatpuré, buljongtärning och vatten. Låt koka ihop i ca 15 minuter. Koka pastan ”al dente” enligt förpackningens anvisningar. Stek auberginen gyllenbrun i lite olivolja i en stekpanna. Rör ner köttfärsen. Smaksätt med persilja, salt och peppar. Blanda färsen med den nykokta pastan. Servera med riven parmesan.

1

Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Fräs vitlök och chili i olivolja utan att det tar färg. Blanda med pasta, tapenade, persilja, riven ost och smaka av med citronsaft, svartpeppar och eventuellt lite salt.

Pappardelle med champinjoner och tryffelolja

Koka pastan enligt förpackningens instruktioner. Stek svampen gyllenbrun i olivolja i en stekpanna. Tillsätt vitlöken mot slutet. Häll på grädde och låt koka upp. Vänd ner svampen, persilja och ost i den nykokta pastan. Smaksätt med tryffelolja, salt och peppar.

Skär ner salsicciakorven och stek några minuter i olivolja. Tillsätt vitlök och stek ytterligare någon minut. Häll i tomater och vitt vin och låt koka ihop ca 3 minuter. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Koka med haricots verts sista minuterna. Blanda sedan med såsen och smaka av med salt och peppar.

Fräs vitlök i olivolja några minuter utan att den får färg. Häll på tomater, vin, vatten. Krydda med lite strösocker, salt och peppar. Lägg i basilika och låt puttra ca 25 minuter. Smaka av igen. Blanda med nykokt pasta. Servera med nyriven parmesan och lite god olivolja att ringla över.

Koka pastan "al dente" enligt anvisningarna på förpckningen. Riv zucchinin grovt på ett rivjärn. Stek den i olivolja i en stekpanna tills den har fått lite färg. Tillsätt vitlök och stek i ytterligare någon minut. Blanda zucchinin med den nykokta pastan, citronskal, pistaschnötter, perslja och den rivna osten. Smaksätt med salt och peppar.

Pappardelle med kantareller, tryffelolja och parmesan

Stek svampen i olivolja några minuter. Lägg i vitlök och fräs ytterligare någon minut. Häll på vin och låt koka ihop någon minut. Blanda med nykokt pappardelle, rucola och parmesanost. Smaka av med vit tryffelolja, salt och svartpeppar.

Pasta med spenat, vitlök, mozzarella och pinjenötter

Koka pastan enligt anvisning på paketet. Fräs spenat och vitlök i olivolja. Blanda med pasta och pinjenötter. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner mozzarellan precis innan servering.

Radiatori med zucchini, champinjoner och chili

Koka pastan enligt anvisning på paketet. Stek champinjoner och zucchini i olivolja på hög värme några minuter. Lägg i vitlök, lök och chili och stek ytterligare några minuter. Blanda med pasta och smaka av med salt och peppar. Avsluta med persilja och servera med nyriven parmesanost.