kolhydrater

9 Pins12 Följare
Stek svampen i olivolja några minuter. Lägg i vitlök och fräs ytterligare någon minut. Häll på vin och låt koka ihop någon minut. Blanda med nykokt pappardelle, rucola och parmesanost. Smaka av med vit tryffelolja, salt och svartpeppar.

Stek svampen i olivolja några minuter. Lägg i vitlök och fräs ytterligare någon minut. Häll på vin och låt koka ihop någon minut. Blanda med nykokt pappardelle, rucola och parmesanost. Smaka av med vit tryffelolja, salt och svartpeppar.

Koka pastan enligt förpackningens instruktioner. Stek svampen gyllenbrun i olivolja i en stekpanna. Tillsätt vitlöken mot slutet. Häll på grädde och låt koka upp. Vänd ner svampen, persilja och ost i den nykokta pastan. Smaksätt med tryffelolja, salt och peppar.

Koka pastan enligt förpackningens instruktioner. Stek svampen gyllenbrun i olivolja i en stekpanna. Tillsätt vitlöken mot slutet. Häll på grädde och låt koka upp. Vänd ner svampen, persilja och ost i den nykokta pastan. Smaksätt med tryffelolja, salt och peppar.

Koka pastan "al dente" enligt anvisningarna på förpckningen. Riv zucchinin grovt på ett rivjärn. Stek den i olivolja i en stekpanna tills den har fått lite färg. Tillsätt vitlök och stek i ytterligare någon minut. Blanda zucchinin med den nykokta pastan, citronskal, pistaschnötter, perslja och den rivna osten. Smaksätt med salt och peppar.

Koka pastan "al dente" enligt anvisningarna på förpckningen. Riv zucchinin grovt på ett rivjärn. Stek den i olivolja i en stekpanna tills den har fått lite färg. Tillsätt vitlök och stek i ytterligare någon minut. Blanda zucchinin med den nykokta pastan, citronskal, pistaschnötter, perslja och den rivna osten. Smaksätt med salt och peppar.

Koka pastan enligt anvisning på paketet. Fräs spenat och vitlök i olivolja. Blanda med pasta och pinjenötter. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner mozzarellan precis innan servering.

Koka pastan enligt anvisning på paketet. Fräs spenat och vitlök i olivolja. Blanda med pasta och pinjenötter. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner mozzarellan precis innan servering.

Skär ner salsicciakorven och stek några minuter i olivolja. Tillsätt vitlök och stek ytterligare någon minut. Häll i tomater och vitt vin och låt koka ihop ca 3 minuter. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Koka med haricots verts sista minuterna. Blanda sedan med såsen och smaka av med salt och peppar.

Skär ner salsicciakorven och stek några minuter i olivolja. Tillsätt vitlök och stek ytterligare någon minut. Häll i tomater och vitt vin och låt koka ihop ca 3 minuter. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Koka med haricots verts sista minuterna. Blanda sedan med såsen och smaka av med salt och peppar.

Koka pastan enligt anvisning på paketet. Stek champinjoner och zucchini i olivolja på hög värme några minuter. Lägg i vitlök, lök och chili och stek ytterligare några minuter. Blanda med pasta och smaka av med salt och peppar. Avsluta med persilja och servera med nyriven parmesanost.

Koka pastan enligt anvisning på paketet. Stek champinjoner och zucchini i olivolja på hög värme några minuter. Lägg i vitlök, lök och chili och stek ytterligare några minuter. Blanda med pasta och smaka av med salt och peppar. Avsluta med persilja och servera med nyriven parmesanost.

Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Fräs vitlök och chili i olivolja utan att det tar färg. Blanda med pasta, tapenade, persilja, riven ost och smaka av med citronsaft, svartpeppar och eventuellt lite salt.

Pasta med tapenade, chili och persilja

Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Fräs vitlök och chili i olivolja utan att det tar färg. Blanda med pasta, tapenade, persilja, riven ost och smaka av med citronsaft, svartpeppar och eventuellt lite salt.

Bryn köttfärsen i olivolja i en stekpanna. Tillsätt lök, vitlök och chili och stek ytterligare någon minut. Rör i tomatpuré, buljongtärning och vatten. Låt koka ihop i ca 15 minuter. Koka pastan ”al dente” enligt förpackningens anvisningar. Stek auberginen gyllenbrun i lite olivolja i en stekpanna. Rör ner köttfärsen. Smaksätt med persilja, salt och peppar. Blanda färsen med den nykokta pastan. Servera med riven parmesan.

Bryn köttfärsen i olivolja i en stekpanna. Tillsätt lök, vitlök och chili och stek ytterligare någon minut. Rör i tomatpuré, buljongtärning och vatten. Låt koka ihop i ca 15 minuter. Koka pastan ”al dente” enligt förpackningens anvisningar. Stek auberginen gyllenbrun i lite olivolja i en stekpanna. Rör ner köttfärsen. Smaksätt med persilja, salt och peppar. Blanda färsen med den nykokta pastan. Servera med riven parmesan.

Fräs vitlök i olivolja några minuter utan att den får färg. Häll på tomater, vin, vatten. Krydda med lite strösocker, salt och peppar. Lägg i basilika och låt puttra ca 25 minuter. Smaka av igen. Blanda med nykokt pasta. Servera med nyriven parmesan och lite god olivolja att ringla över.

Fräs vitlök i olivolja några minuter utan att den får färg. Häll på tomater, vin, vatten. Krydda med lite strösocker, salt och peppar. Lägg i basilika och låt puttra ca 25 minuter. Smaka av igen. Blanda med nykokt pasta. Servera med nyriven parmesan och lite god olivolja att ringla över.


Fler idéer
Roast cauliflower soup with chickpeas and chorizo

Roast cauliflower soup with chickpeas and chorizo

Grilled Japanese Farm Style Teriyaki Bowl - can be made with grilled chicken or portobellos, with refreshing cucumber sesame ribbon salad, avocado, and sweet brown rice. | www.feastingathome.com

Japanese Farm-Style Grilled Teriyaki Chicken Bowl

Grilled Japanese Farm Style Teriyaki Bowl - can be made with grilled chicken or portobellos, with refreshing cucumber sesame ribbon salad, avocado, and sweet brown rice. | www.feastingathome.com

Kale, Chickpea and Chicken Soup with Rosemary Croutons

Kale, Chickpea and Chicken Soup with Rosemary Croutons

Primal Flatbread: Ras el Hanout Edition via @freshplanetflvr

Primal Flatbread: Ras el Hanout Edition

Primal Flatbread: Ras el Hanout Edition via @freshplanetflvr

15 Incredible Garlic Recipes

Making 40 Clove Garlic Chicken

15 Incredible Garlic Recipes

välkomstrink_dagens

Sommarens drink: Vitt vin Piggelin. Bra som välkomstdrink

välkomstrink_dagens

Saftigt, mjukt bröd med en härlig vitlökssmak. Det passar bra till middag, buffé och picknick.

Saftigt, mjukt bröd med en härlig vitlökssmak. Det passar bra till middag, buffé och picknick.

Ärdet något som blir särskilt ”gillat” på Facebook och instagram : @jennysmatblogg så är det just kladdkakor i alla dess former. Och den bästa av de bästa är  just denna om du frågar mig, det e den gooooodaste kladdisen du kan tänka dig. Jag har bakat mängder av chokladiga kladdkakor och vågar  påstå att … Läs mer

Ärdet något som blir särskilt ”gillat” på Facebook och instagram : @jennysmatblogg så är det just kladdkakor i alla dess former. Och den bästa av de bästa är just denna om du frågar mig, det e den gooooodaste kladdisen du kan tänka dig. Jag har bakat mängder av chokladiga kladdkakor och vågar påstå att … Läs mer

French Beef Stew with Red Wine

Cookbook Review and Giveaway: Home Made Winter

French Beef Stew with Red Wine

Paj är tacksam mat som gör gott i själen. Här är en välsmakande svamppaj fylld med kantareller - skogens gula guld - (salt bacon) och pepprig rucola. En skvätt ättiksprit gör pajskalet sprödare.

Paj är tacksam mat som gör gott i själen. Här är en välsmakande svamppaj fylld med kantareller - skogens gula guld - (salt bacon) och pepprig rucola. En skvätt ättiksprit gör pajskalet sprödare.

Pinterest
Sök