Amelia Aspegren

Amelia Aspegren

Amelia Aspegren
More ideas from Amelia
Underbar marängpaj med halloncurd att njuta av. Endast bottnarna gräddas och toppas sedan med syrlig halloncurd och söt maräng. Foto Thomas Hjertén

Underbar marängpaj med halloncurd att njuta av. Endast bottnarna gräddas och toppas sedan med syrlig halloncurd och söt maräng. Foto Thomas Hjertén

Brownietårta med björnbärsmousse | Brinken bakar

Brownietårta med björnbärsmousse | Brinken bakar

Vegetariska burgare med en massa goda tillbehör och sötpotatisstrips och det lutar lite grann åt det mexicanska köket i smakerna. Gott så in i bomben ! Zuccini & morotsburgare med…

Vegetariska burgare med en massa goda tillbehör och sötpotatisstrips och det lutar lite grann åt det mexicanska köket i smakerna. Gott så in i bomben ! Zuccini & morotsburgare med…

Mjuka kardemummabullar med vaniljkräm är en utsökt kombination. Bullarna blir extra saftiga av vaniljkrämen. Av samma deg kan du även göra klassiska kanelbullar. MUMS! Ca 25-30 st 150 g smör rumsvarmt 5 dl mjölk 50 g (1 pkt) jäst 1 dl strösocker eller vit baksirap 1 msk mortlade kardemummakärnor Ca 12-14 dl Manitoba Cream Mjöl (en mjölsort som ger dig saftigare bullar, finns i välsorterade matvarubutiker bredvid de vanliga mjölsorterna. Du kan även ta vetemjölspecial om du inte hittar…

Mjuka kardemummabullar med vaniljkräm är en utsökt kombination. Bullarna blir extra saftiga av vaniljkrämen. Av samma deg kan du även göra klassiska kanelbullar. MUMS! Ca 25-30 st 150 g smör rumsvarmt 5 dl mjölk 50 g (1 pkt) jäst 1 dl strösocker eller vit baksirap 1 msk mortlade kardemummakärnor Ca 12-14 dl Manitoba Cream Mjöl (en mjölsort som ger dig saftigare bullar, finns i välsorterade matvarubutiker bredvid de vanliga mjölsorterna. Du kan även ta vetemjölspecial om du inte hittar…

Zebrakaka med salmiakkräm!

Zebrakaka med salmiakkräm!