Dessa Delicatobollar blir lika krämiga som färdigköpta. Men innehåller bättre ingredienser och är betydligt godare! Perfekt till Chokladbollensdag 11 maj!

Dessa Delicatobollar blir lika krämiga som färdigköpta. Men innehåller bättre ingredienser och är betydligt godare! Perfekt till Chokladbollensdag 11 maj!

I går kom våra vänner Stefan och Catrin och lille Isac hit och jag bjöd på jordgubbar och bubbel och sedan Kyckling Stroganoff. Det är ju sååååååå gott! Här är mitt recept!

I går kom våra vänner Stefan och Catrin och lille Isac hit och jag bjöd på jordgubbar och bubbel och sedan Kyckling Stroganoff. Det är ju sååååååå gott! Här är mitt recept!

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Det här receptet har jag fått av min kompis Ellinor och det är bara sååå gott!! ca 4-6 port: en formfranska ( det går åt 27 skivor) fyllning 1: 1 1/2 pkt bacon 1 purjolök 3 dl creme fraiche salt &a…

Jag vet att man inte ska förhäva sig, men de här bullarna är ta mig tusan ett veritabelt mästerverk! Så smöriga och saftiga att man nästan börjar gråta av bullglädje och helt fantastiskt smakrika i all sin enkelhet. Hemligheten är degen, som får extra mycket krämighet av rumsvarmt smör istället för

Jag vet att man inte ska förhäva sig, men de här bullarna är ta mig tusan ett veritabelt mästerverk! Så smöriga och saftiga att man nästan börjar gråta av bullglädje och helt fantastiskt smakrika i all sin enkelhet. Hemligheten är degen, som får extra mycket krämighet av rumsvarmt smör istället för

Det här är fiskrätten du ska laga när tiden och inspirationen tryter! Len lax med ett täcke av ingefära och vitlök. På med grädde och skjuts in i ugnen. Avrunda med en skvätt lime och servera med ris, potatis eller bara en fräsch grönsallad. Middagen är klar!

Det här är fiskrätten du ska laga när tiden och inspirationen tryter! Len lax med ett täcke av ingefära och vitlök. På med grädde och skjuts in i ugnen. Avrunda med en skvätt lime och servera med ris, potatis eller bara en fräsch grönsallad. Middagen är klar!

Pinterest
Search