Egna godisremmar eller fruktläder som det kallas är enkelt att svänga ihop. Jag har flera olika recept under kategorin Godis och sist blev receptet på Hallongodis (2 ingredienser) riktigt...

Egna godisremmar eller fruktläder som det kallas är enkelt att svänga ihop. Jag har flera olika recept under kategorin Godis och sist blev receptet på Hallongodis (2 ingredienser) riktigt...

Alltså, det här mina vänner! Så otroligt gott och smakar precis som pollygodiset. Det jag gjorde var att smälta ljust choklad med lite olja tillsammans med arraksarom. Jag tog fram en plastform som är superbra så chokladen lossnar så fint, men det går lika bra att göra dessa i små muffinsformar. Om man inte har [...]

Alltså, det här mina vänner! Så otroligt gott och smakar precis som pollygodiset. Det jag gjorde var att smälta ljust choklad med lite olja tillsammans med arraksarom. Jag tog fram en plastform som är superbra så chokladen lossnar så fint, men det går lika bra att göra dessa i små muffinsformar. Om man inte har [...]

Johanna Westmans chokladdoppad lakritskola med havssalt (kock Johanna Westman)

Johanna Westmans chokladdoppad lakritskola med havssalt

Johanna Westmans chokladdoppad lakritskola med havssalt (kock Johanna Westman)

vit chokladmousse med passionsfrukt och citron

vit chokladmousse med passionsfrukt och citron

Kolan består av en kolabotten med en hasselnöt i och ett överdrag av nougat. En klick mörk choklad pryder toppen.

Kolan består av en kolabotten med en hasselnöt i och ett överdrag av nougat. En klick mörk choklad pryder toppen.

Detta går åt som smör! Jag och Andreas provade oss fram idag med olika smaksättningar bla. lakrits Succé var ett faktum! Prova, även dom som inte brukar gillar lakrits älskade detta!

Detta går åt som smör! Jag och Andreas provade oss fram idag med olika smaksättningar bla. lakrits Succé var ett faktum! Prova, även dom som inte brukar gillar lakrits älskade detta!

Avokado & chokladkulor 1 mogen avokado 100 gram mörk choklad 1 krm vaniljpulver 1,5 msk kakao Några matskedar kakao att rulla kulorna i – Mosa avokadon – Smält chokladen sakta – Rör ihop avokado, kakao och vaniljpulver med chokladen. – Ställ i kylen ca 1 timma – Rulla små bollar och rulla dem i kakao Ett bra alternativ om man vill skippa grädde, ägg eller socker. Jag gjorde mina ca 10 gram styck och då blev det 15 st. Som tog slut alldeles för snabbt pga att alla gillade!

Avokado & chokladkulor 1 mogen avokado 100 gram mörk choklad 1 krm vaniljpulver 1,5 msk kakao Några matskedar kakao att rulla kulorna i – Mosa avokadon – Smält chokladen sakta – Rör ihop avokado, kakao och vaniljpulver med chokladen. – Ställ i kylen ca 1 timma – Rulla små bollar och rulla dem i kakao Ett bra alternativ om man vill skippa grädde, ägg eller socker. Jag gjorde mina ca 10 gram styck och då blev det 15 st. Som tog slut alldeles för snabbt pga att alla gillade!

Världens godaste senapssill / Julmat ~ Recept | Leila Lindholm (leila.se)

Världens godaste senapssill / Julmat ~ Recept | Leila Lindholm (leila.se)

Baka Sockerfritt - Enkelt & Gott! - Baka Sockerfritt

Baka Sockerfritt - Enkelt & Gott! - Baka Sockerfritt

1. Sätt ugnen på 200 grader. Krossa pepparkakorna till smulor och blanda dem med smöret. Tryck ut smuldegen i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.

1. Sätt ugnen på 200 grader. Krossa pepparkakorna till smulor och blanda dem med smöret. Tryck ut smuldegen i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.

Pinterest
Search