Kladdkaka - Extra Allt

Kladdkaka - Extra Allt Sticky cake with extra everything

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat  ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Jag älskar ostkaka gjord på keso. Smaken av bittermandel upplever i alla fall inte jag mer än när jag sätter tänderna i denna godbit och det är en riktigt trevlig upplevelse. Superenkel att göra! Ingredienser: 500 g keso (cottage cheese) 3 ägg 1 dl grädde eller cream fraiche 1 krm salt 1/2 tsk vaniljpulver 2…

Jag älskar ostkaka gjord på keso. Smaken av bittermandel upplever i alla fall inte jag mer än när jag sätter tänderna i denna godbit och det är en riktigt trevlig upplevelse. Superenkel att göra! Ingredienser: 500 g keso (cottage cheese) 3 ägg 1 dl grädde eller cream fraiche 1 krm salt 1/2 tsk vaniljpulver 2…

Servera din choklad- & hallonfrestelse med marängtopp i vackra likör- eller sherryglas.

Three beautiful stock: chocolate, raspberry and meringue.

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god.  Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Alltså, denna kladdkakan!  Totalt livsfarlig!! Jag hade lätt kunnat äta denna till frukost, lunch och middag!!  Ni måste bara prova denna, den är helt klart den godaste kladdkaka jag har gjort!   Du får själv justera hur länge du vill kladdkakan ska vara inne i ugnen, jag älskar när [...]

Helt outstanding Ferrero rocher kladdkaka

Alltså, denna kladdkakan! Totalt livsfarlig!! Jag hade lätt kunnat äta denna till frukost, lunch och middag!! Ni måste bara prova denna, den är helt klart den godaste kladdkaka jag har gjort! Du får själv justera hur länge du vill kladdkakan ska vara inne i ugnen, jag älskar när [...]

Här mina vänner, har ni en fantastiskt god och lyxig dessert med en skön kombination av blåbär, vit choklad och kardemumma. Rekommend...

Här mina vänner, har ni en fantastiskt god och lyxig dessert med en skön kombination av blåbär, vit choklad och kardemumma. Rekommend...

Ljuvlig pekankolapaj – knapriga pekannötter och kolasås! – Alla goda ting

Ljuvlig pekankolapaj – knapriga pekannötter och kolasås! – Alla goda ting

Det här receptet hittade jag i Allt Om Mat (nr 3 2009). Det är några moment men går ju att förbereda i god tid. Jag gjorde i ordning dem på morgonen och sen stod de och väntade i kylen till kvällen…

Det här receptet hittade jag i Allt Om Mat (nr 3 2009). Det är några moment men går ju att förbereda i god tid. Jag gjorde i ordning dem på morgonen och sen stod de och väntade i kylen till kvällen…

Fryst daimtårta med mandelmarängbotten och varm kolasås – Alla goda ting

Fryst daimtårta med mandelmarängbotten och varm kolasås – Alla goda ting

Sagolik Pannacotta med tre smaker och tre lager | HUSnrNIO V2

Pannacotta i tre lager, bl.

IMG_6607

IMG_6607

Denna semifreddon som kan vara den smidigaste efterrätten någonsin, och ser mer arbetad ut än vad den är. Denna goding har jag gjort många gånger, fler gånger än vad ni sett den på bloggen.Och det är en repris som tål att upprepas- har ni inte prövat … Gör det! Ni hittar mig … Läs mer

Denna semifreddon som kan vara den smidigaste efterrätten någonsin, och ser mer arbetad ut än vad den är. Denna goding har jag gjort många gånger, fler gånger än vad ni sett den på bloggen.Och det är en repris som tål att upprepas- har ni inte prövat … Gör det! Ni hittar mig … Läs mer

Klassisk italiensk dessert. Mäktig vaniljpannacotta med ett härligt täcke av fruktig passionsfruktsjuice. Ett både gott och trevligt sätt att avsluta en middagsbjudning.

Klassisk italiensk dessert. Mäktig vaniljpannacotta med ett härligt täcke av fruktig passionsfruktsjuice. Ett både gott och trevligt sätt att avsluta en middagsbjudning.

Pinterest
Search