Creamy Spinach-Stuffed Mushrooms

You're Stuffing Your Mushrooms The Wrong Way

Creamy Spinach-Stuffed Mushrooms

Summer Sangria with Watermelon and Pineapple from What The Fork Food Blog | whattheforkfoodbl...

Summer Sangria with Watermelon and Pineapple

Summer Sangria with Watermelon and Pineapple from What The Fork Food Blog | whattheforkfoodbl...

Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Denna tonfiskrulle är en given succé. Den brukar jag bjuda på när jag får gäster tillsammans med en god sallad. Den är lika populär varje gång.

Drömgoda Dumlekakor fyllda med Dumlekolor!

Drömgoda Dumlekakor fyllda med Dumlekolor!

Västerbottenpaj i miniformat, 8st – 1 rulle smördeg (finns i kyldisken), 1 dl mjölk 3-4 dl riven västerbottensost 2 ägg salt och peppar

Västerbottenpaj – enkelt och snabbt recept

Västerbottenpaj i miniformat, 8st – 1 rulle smördeg (finns i kyldisken), 1 dl mjölk 3-4 dl riven västerbottensost 2 ägg salt och peppar

För 25 glas (ca 4,5 liter) behövs följande: 15 stycken lime 2 krukor mynta 1 dl strösocker 1 flaska ljus rom (jag tog inte en hel flaska, tyckte det kändes lite maffigt) 3 liter Sprite eller 7 up 1 flaska vitt vin (ev mousserande) Gör såhär: Se till att romen, Spriten och vinet är väl kylt. Skölj limen och skär i klyftor, repa myntan. Muddla (krossa) limen med sockret och myntan (här stoppade jag allt i en stor bunke och gick loss med en hammare – funkar utmärkt om man inte har en gigantisk…

Att blanda ett riktigt gott bål. (Att vara någons fru)

För 25 glas (ca 4,5 liter) behövs följande: 15 stycken lime 2 krukor mynta 1 dl strösocker 1 flaska ljus rom (jag tog inte en hel flaska, tyckte det kändes lite maffigt) 3 liter Sprite eller 7 up 1 flaska vitt vin (ev mousserande) Gör såhär: Se till att romen, Spriten och vinet är väl kylt. Skölj limen och skär i klyftor, repa myntan. Muddla (krossa) limen med sockret och myntan (här stoppade jag allt i en stor bunke och gick loss med en hammare – funkar utmärkt om man inte har en gigantisk…

Frysta melonkulor

Frysta melonkulor

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller äppelcidervinäger) 0,5 dl socker (du kan minska mängden om…

Frossé - drink med rosévin och jordgubbar | Recept från Köket.se

Frossé - drink med rosévin och jordgubbar

Frossé - drink med rosévin och jordgubbar | Recept från Köket.se

Frossé - drink med rosévin och jordgubbar | Recept från Köket.se

Frossé - drink med rosévin och jordgubbar

Frossé - drink med rosévin och jordgubbar | Recept från Köket.se

Pinterest
Sök