Mjukt och saftigt bröd som endast jäser en gång direkt i formen.

Mjukt och saftigt bröd som endast jäser en gång direkt i formen.

Hembakta polarkakor (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Hembakta polarkakor (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Valnötterna går att utesluta helt eller att byta mot solroskärnor, mandlar eller hasselnötter.

Valnötsfrallor

Valnötterna går att utesluta helt eller att byta mot solroskärnor, mandlar eller hasselnötter.

Hönökaka är ett tunt och mjukt bröd uppkallat efter Höhö i Göteborgs skärgård. Brödet är en klassiker och har ofta en rykande åtgång!

Hönökaka är ett tunt och mjukt bröd uppkallat efter Höhö i Göteborgs skärgård. Brödet är en klassiker och har ofta en rykande åtgång!

Hönökaka http://tidningenhembakat.se/blogg%E2%80%A6/lindas-bakskola/honokaka/

Hönökaka http://tidningenhembakat.se/blogg%E2%80%A6/lindas-bakskola/honokaka/

Hönökaka | Degen till kakan innehåller socker men det mesta försvinner under jäsningen.

Hönökaka | Degen till kakan innehåller socker men det mesta försvinner under jäsningen.

Snabbgjorda bakpulverbröd som inte behöver jäsa. Fröna ger dem extra goda och nyttiga.

Snabbgjorda bakpulverbröd som inte behöver jäsa. Fröna ger dem extra goda och nyttiga.

Lättgjorda, blixtsnabba bakpulverfrallor med grovt grahamsmjöl i degen. Klara på bara 15 min!

Lättgjorda, blixtsnabba bakpulverfrallor med grovt grahamsmjöl i degen.

Sluta leta! Här har du brödet som passar till jul, kräftskiva, midsommar och vilken fest som helst. Och vilken kärleksaffär det blir mel...

Sluta leta! Här har du brödet som passar till jul, kräftskiva, midsommar och vilken fest som helst. Och vilken kärleksaffär det blir mel...

Pinterest
Search