Fredrik Andersson

Fredrik Andersson

0
Followers
5
Following
Fredrik Andersson
More ideas from Fredrik
Bästa receptet på en underbar klassisker – gulasch! Mat som får alla att gå mätta från bordet. Smakerna gifter sig fantastiskt i långkoket.

Bästa receptet på en underbar klassisker – gulasch! Mat som får alla att gå mätta från bordet. Smakerna gifter sig fantastiskt i långkoket.

Den perfekta gröna såsen gjord på avokado. Passar jättebra till all sorts kött och fisk.

Den perfekta gröna såsen gjord på avokado. Passar jättebra till all sorts kött och fisk.

krabbelurer

krabbelurer

Barnsligt god vaniljkladdkaka med kolaseg mitten. 10 pers 100 g smör 2 ägg 1.5 dl vetemjöl 3 dl strösocker 3 tsk vaniljsocker 2 msk grädde Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra…

Barnsligt god vaniljkladdkaka med kolaseg mitten. 10 pers 100 g smör 2 ägg 1.5 dl vetemjöl 3 dl strösocker 3 tsk vaniljsocker 2 msk grädde Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla torra…

Underbar marängpaj med halloncurd att njuta av. Endast bottnarna gräddas och toppas sedan med syrlig halloncurd och söt maräng. Foto Thomas Hjertén

Underbar marängpaj med halloncurd att njuta av. Endast bottnarna gräddas och toppas sedan med syrlig halloncurd och söt maräng. Foto Thomas Hjertén

Kladdkakans dag den 7 november närmar sig med stormsteg och inför detta måste ju såklart en som bloggar om bakning förbereda sig för fullt! Min senaste kladdkaka är denna goding toppad med dulche de leche pannacotta. Som en lyxig bakelse! Dekorera me

Kladdkakans dag den 7 november närmar sig med stormsteg och inför detta måste ju såklart en som bloggar om bakning förbereda sig för fullt! Min senaste kladdkaka är denna goding toppad med dulche de leche pannacotta. Som en lyxig bakelse! Dekorera me

Olof Viktors kafé i Skåne lagar Sveriges godaste kladdkaka. Här är receptet på den kladdigaste kakan du någonsin ätit.

Olof Viktors kafé i Skåne lagar Sveriges godaste kladdkaka. Här är receptet på den kladdigaste kakan du någonsin ätit.

Bavaroise betyder bayersk, från Bayern, och denna rätt kallas även bayersk kräm eller helt sonika vaniljpudding. Konsten är att hitta rätt konsistens, inte för hård och inte för lös. Den ska erveras riktigt kall för bästa smakupplevelse!

Bavaroise betyder bayersk, från Bayern, och denna rätt kallas även bayersk kräm eller helt sonika vaniljpudding. Konsten är att hitta rätt konsistens, inte för hård och inte för lös. Den ska erveras riktigt kall för bästa smakupplevelse!

Choklad- och vaniljpudding - ZEINAS KITCHEN

Choklad- och vaniljpudding - ZEINAS KITCHEN

Behöver du en enkel och smarrig dessert? Slå till på en Tomteskums pannacotta. Endast två ingredienser! Tomteskums pannacotta 4personer 2,5 dl vispgrädde 50 gr tomteskum Gör så här: Värm 2.5 dl grä…

Behöver du en enkel och smarrig dessert? Slå till på en Tomteskums pannacotta. Endast två ingredienser! Tomteskums pannacotta 4personer 2,5 dl vispgrädde 50 gr tomteskum Gör så här: Värm 2.5 dl grä…