Anette

Anette

0 followers
·
17 followers
Anette
More ideas from Anette
Fetaostsnurror är goda snittar till festen. Förbered och förvara i kylen. Inför festen skivar vi dem och gräddar frasiga kakor. Den äkta grekiska osten ger mer sälta och smak än fetaost gjord på komjölk.

Fetaostsnurror är goda snittar till festen. Förbered och förvara i kylen. Inför festen skivar vi dem och gräddar frasiga kakor. Den äkta grekiska osten ger mer sälta och smak än fetaost gjord på komjölk.

Gáhkku

Gáhkku

Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Vill du kanske veta hur du svänger ihop en sådan på nolltid? Svårt är det sista det är.

Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Vill du kanske veta hur du svänger ihop en sådan på nolltid? Svårt är det sista det är.

Vit chokladkladdkaka med rabarber

Vit chokladkladdkaka med rabarber

vaniljhjärtan_citronhjärtan_vaniljrutor_i_långpanna

vaniljhjärtan_citronhjärtan_vaniljrutor_i_långpanna

Rabarberkladdkaka

Rabarberkladdkaka

Jag håller på och bakar nu varje kväll till Leahs kalas. Det blir kalas i två dagar så det är mycket som behöver bakas. Igår kväll bakade jag daimsnittar, ungefär som kolasnittar men med daimchoklad i

Jag håller på och bakar nu varje kväll till Leahs kalas. Det blir kalas i två dagar så det är mycket som behöver bakas. Igår kväll bakade jag daimsnittar, ungefär som kolasnittar men med daimchoklad i

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Åh denna kaka är underbar och sååå god! Den blir härligt mjuk och saftig av vaniljkrämen som man tillsätter i smeten. Den blir ännu godare dagen efter den har bakats, perfekt om man vill förbereda fikat i god tid. Ca 12-14 bitar vaniljkaka Vaniljkräm: 6 msk snabbvispad marsanpulver (se bild) 4 dl mjölk 2 msk vaniljsocker Smet: 250 g rumstemprerad smör 4 dl socker 4 ägg 2 ½ tsk bakpulver 5 dl vetemjöl Garnering: 50 g mandelspån TIPS! Du kan smaksätta kakan med 2 tsk kardemumma eller 0,5 g…

Viktväktarrecept

Viktväktarrecept

Viktväktarrecept

Viktväktarrecept

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...

Åt en av de godaste rätter jag någonsin fått i mig häromdagen – bakad spetskål. Och så hittade jag det här receptet och insåg att jag måste testa. Du behöver: Bas 2 medelstora vita spetskål 3 msk kallpressad olivolja 2 tsk torkad ramslök (eller annan valfri torkad ört och 1 krm vitlökspulver) 1/2 tsk flingsalt 1 krm nymalen svartpeppar Topping 1/2 sats örtolja (se nedan) 1/2 dl pekannötter (20 g) 30 g parmesanost (valfritt) Gör så här: Värm ugnen till 225 grader. Ta eventuellt ...