Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Kyckling Stroganoff - 56kilo - Inspiration, Recept och Livets goda!

Kyckling Stroganoff - 56kilo - Inspiration, Recept och Livets goda!

Lax i ugn med citron och fetaost

Lax i ugn med citron och fetaost

Rödkålssalladen innehåller rödkål, morötter och rostade solrosfrön. När du tillsätter den friska dressingen gjord på senap, vinäger, honung och olja blir salladen saftig och smakrik!

Rödkålssalladen innehåller rödkål, morötter och rostade solrosfrön. När du tillsätter den friska dressingen gjord på senap, vinäger, honung och olja blir salladen saftig och smakrik!

Färgrik och krämig italiensk kycklinggryta med fina smaker av vitlök, timjan, grädde och balsamvinäger. Tillsammans med nykokt ris och haricots verts blir detta en rejäl och fantastiskt god måltid!

Färgrik och krämig italiensk kycklinggryta med fina smaker av vitlök, timjan, grädde och balsamvinäger. Tillsammans med nykokt ris och haricots verts blir detta en rejäl och fantastiskt god måltid!

Det här är bara för gott! Så fräscht och hälsosam mat verkligen, ni måste testa :) Mina vietnamesiska vårrullar passar till vardags och fest. Det bästa är att man kan fylla dom med vad...

Det här är bara för gott! Så fräscht och hälsosam mat verkligen, ni måste testa :) Mina vietnamesiska vårrullar passar till vardags och fest. Det bästa är att man kan fylla dom med vad...

Härligt recept på rotfruktsgratäng. Enkelt och tydligt att följa, steg för steg. Mitt kök – recept till både vardag och fest!

Rotfruktsgratäng – gott och enkelt recept

Härligt recept på rotfruktsgratäng. Enkelt och tydligt att följa, steg för steg. Mitt kök – recept till både vardag och fest!

En symfoni av kryddor ger smak till den här sötpotatissoppan med kokosmjölk. Curry, ingefära, chili, lime sätter fart på smaklökarna och den ljuvligt krämiga soppan toppas med cashewnötter. En gyllengul vegetarisk soppa som får dig att drömma om varma länder.

En symfoni av kryddor ger smak till den här sötpotatissoppan med kokosmjölk. Curry, ingefära, chili, lime sätter fart på smaklökarna och den ljuvligt krämiga soppan toppas med cashewnötter. En gyllengul vegetarisk soppa som får dig att drömma om varma länder.

Så enkelt och så gott. Bättre sidorätt finns inte. I alla fall inte om man vill få i sig mycket nyttigheter och minska på kolhydraterna.

So simple and so delicious. A nutritious and low-carb side dish that goes great with just about everything.

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! GLÖM INTE ATT FÖLJA ZEINAS KITCHEN PÅ INSTAGRAM HÄR! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller…

Treveckorssallad är en klassiker som är en favorit hos stora som små. Underbart god och den blir desto godare ju längre den får stå och gotta sig i kylen. Salladen har lång hållbarhet och ska hålla upp till tre veckor, men den är så god att den brukar gå åt i ett nafs hemma hos oss! GLÖM INTE ATT FÖLJA ZEINAS KITCHEN PÅ INSTAGRAM HÄR! Ca 10 portioner 1 kg vitkål 800 g morötter En halv purjolök eller en rödlök 1 röd paprika 1 grön paprika Dressing: 1,5 dl vinäger (tex vit vinäger eller…

En krispig grönkålssallad från Fjärås som går snabbt att göra. Den härliga dressingen med äppelbitar, filmjölk, gräddfil och socker får en fin smak av pepparrot och citronjuice före du blandar allt med den rivna kålen. Servera direkt!

En krispig grönkålssallad från Fjärås som går snabbt att göra. Den härliga dressingen med äppelbitar, filmjölk, gräddfil och socker får en fin smak av pepparrot och citronjuice före du blandar allt med den rivna kålen. Servera direkt!

Att lyckas med mjölksyrat är lättare än man tror. Vitkål, morot och kålrot blandas med lök och senapsfrö. Skär grönsakerna på olika sätt så blir det snyggare. Sedan står det till sig i minst 1-2 veckor.

Att lyckas med mjölksyrat är lättare än man tror. Vitkål, morot och kålrot blandas med lök och senapsfrö. Skär grönsakerna på olika sätt så blir det snyggare. Sedan står det till sig i minst 1-2 veckor.

Glutenfree Low Carb Shrimp and Salmon cake for Midsummer!

Lax och Räktårta – glutenfri LCHF Low Carb 6 k i l o .

Pinterest
Search