Recept

8 Pins0 Followers
Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Idag kommer en favorit i repris, jag har gjort denna otroligt många gånger och den har blivit lite av en klassiker här hemma, idag var det återigen dags att avnjuta detta gudomliga bakverk. Denna…

Nu tror jag att jag har gjort den godaste fudgen. Den passar mig helt i smaken. Så smarrig. Ingen tydlig smak av polly men det går inte att missta att det är just polly som är smaksättare. 3 dl...

Nu tror jag att jag har gjort den godaste fudgen. Den passar mig helt i smaken. Så smarrig. Ingen tydlig smak av polly men det går inte att missta att det är just polly som är smaksättare. 3 dl...

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

GODMORGON! Kan inte du lova mig, att du någongång i livet bakar detta fantastiska långpannebröd gjort på havregrynsgröt? NÅGONGÅNG?! Jag lovar att du inte kommer bli besviken, tvärtom....du kommer vara glad för det här receptet! Jag har "modifierat" receptet ytterligare för att verklig

[ Vaniljpannacotta med lingon ] 8-9 port. 5 dl vispgrädde / 3 msk strösocker / vaniljstång / 2 gelatinblad. Garnering: lingon, färska el frysta / strösocker / maränger / minipepparkakor | Blötlägg gelatin, kallt vatten 5–10 min. Koka grädde, socker + vaniljstång på medelvärme. Skrapa ur vaniljfröna, lägg tillbaka i grädden. Ta bort grädden från värmen. Krama ur gelatinblad, rör i varma grädden. Ställ i kallt vattenbad tills svalnat, rör om då o då. Häll i glas, stå kallt minst 4 tim.

Vanilla pannacotta with lingon berries and ginger bread - Recipe in swedish

Pinterest
Search