An authentic recipe for the classic Indian flat bread - garlic naan. My all time favorite bread for dipping into rich and creamy Indian curries. Only 4 ingredients required  |avocadopesto.com

An authentic recipe for the classic Indian flat bread - garlic naan. My all time favorite bread for dipping into rich and creamy Indian curries. Only 4 ingredients required

Pepparkaksmuffins ! Julskumsfrosting ! Så gott ! Dem här är verkligen goda. En riktigt julig smakupplevelse. Desse pepparkaksmuffinsar är så goda och saftiga. Dem måste ni prova. Jag gjorde mina med…

Pepparkaksmuffins ! Julskumsfrosting ! Så gott ! Dem här är verkligen goda. En riktigt julig smakupplevelse. Desse pepparkaksmuffinsar är så goda och saftiga. Dem måste ni prova. Jag gjorde mina med…

Lättgjort, ljuvligt 3-minuters stekpannebröd som inte behöver jäsa! Klicka här för länk till receptet!

Lättgjort, ljuvligt 3-minuters stekpannebröd som inte behöver jäsa! Klicka här för länk till receptet!

Extra saftiga & goda saffransbullar med smörkrämsfyllning!

Extra saftiga & goda saffransbullar med smörkrämsfyllning!

Mjuka kardemummabullar med vaniljkräm är en utsökt kombination. Bullarna blir extra saftiga av vaniljkrämen. Av samma deg kan du även göra klassiska kanelbullar. MUMS! Ca 25-30 st 150 g smör rumsvarmt 5 dl mjölk 50 g (1 pkt) jäst 1 dl strösocker eller vit baksirap 1 msk mortlade kardemummakärnor Ca 12-14 dl Manitoba Cream Mjöl (en mjölsort som ger dig saftigare bullar, finns i välsorterade matvarubutiker bredvid de vanliga mjölsorterna. Du kan även ta vetemjölspecial om du inte hittar…

Mjuka kardemummabullar med vaniljkräm är en utsökt kombination. Bullarna blir extra saftiga av vaniljkrämen. Av samma deg kan du även göra klassiska kanelbullar. MUMS! Ca 25-30 st 150 g smör rumsvarmt 5 dl mjölk 50 g (1 pkt) jäst 1 dl strösocker eller vit baksirap 1 msk mortlade kardemummakärnor Ca 12-14 dl Manitoba Cream Mjöl (en mjölsort som ger dig saftigare bullar, finns i välsorterade matvarubutiker bredvid de vanliga mjölsorterna. Du kan även ta vetemjölspecial om du inte hittar…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Detta är en av de absolut godaste efterrätter jag vet. Oh my… denna cheesecake är verkligen to die for! Fyllningen är krämig och himmelskt god. Det bästa är att du kan förbereda din cheesecake upp till 3-4 dagar innan servering och den räcker till många. Toppa den gärna med färska bär vid servering och njut! Ca 14-16 bitar Kakbotten: 300 g digestivekex 150 g smör Fyllning: 800 g färskost (tex philadelphiaost) 5 st ägg 3 dl socker (du kan minska mängden socker till 2,5 dl för mindre sötma) 2…

Tänkte dela med mig av den bästa sommartårtan ever. En tårta jag bakat många gånger och aldrig kan bli fel. Lätt att baka och förvara och förbereda dessutom. Allt på samma gång. Till dotterns…

Tänkte dela med mig av den bästa sommartårtan ever. En tårta jag bakat många gånger och aldrig kan bli fel. Lätt att baka och förvara och förbereda dessutom. Allt på samma gång. Till dotterns…

Dessa äppelpaj stripsen är såååå frasiga och goda och du får till dem på nolltid. Ett trevligt och annorlunda alternativ att bjuda äppelpaj på. Speciellt med koladippa.. Mmmm..

Dessa äppelpaj stripsen är såååå frasiga och goda och du får till dem på nolltid. Ett trevligt och annorlunda alternativ att bjuda äppelpaj på. Speciellt med koladippa.. Mmmm..

Pinterest
Search