More ideas from Anita
Extra saftiga saffransbullar fyllda med riven mandelmassa eller vit choklad!

Extra saftiga saffransbullar fyllda med riven mandelmassa eller vit choklad!

Lakritskola är det godaste jag vet! Särskilt salt lakritskola! Den här kolan går åt i en rasande takt här hemma och det är inte så svårt att förstå varför. Den är så där salt och smörigt seg så att man i stort sett får låsa in den för att få ha den ifred. Julens (ja, hela årets!) bästa kola, kort sa

Lakritskola är det godaste jag vet! Särskilt salt lakritskola! Den här kolan går åt i en rasande takt här hemma och det är inte så svårt att förstå varför. Den är så där salt och smörigt seg så att man i stort sett får låsa in den för att få ha den ifred. Julens (ja, hela årets!) bästa kola, kort sa

Dumlesnitt | Jennys Matblogg | Bloglovin’

Dumlesnitt | Jennys Matblogg | Bloglovin’

Hemma gjorda Toffifee... Mums! Till 30 st 1 dl socker 1 dl grädde 1 dl sirap 1 tsk vaniljsocker ca 30 hasselnötter 100 g noug...

Hemma gjorda Toffifee... Mums! Till 30 st 1 dl socker 1 dl grädde 1 dl sirap 1 tsk vaniljsocker ca 30 hasselnötter 100 g noug...

Bacongratäng med extra allt!

Bacongratäng med extra allt!

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat  ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer

Tack Anna-Lena – detta är det bästa pannacottareceptet jag testat ♥ Cheesecakepannacotta, 4-6 pers: 1 1/2 gelantinblad 1 vaniljstång 3 dl vispgrädde 1/2 dl socker 200 g Philadelphiaost Lägg gelantinbladen i blöt. Dela vanilstången och skrapa ut fröna, lägg i en kastrull tillsammans med grädden och sockret. Jag brukar lägga i … Läs mer